Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Trei concurenți au ajuns în pericol de eliminare! Iată cine a părăsit emisiunea în Gala de duminică, 12 iunie 2022!

Author: Ana Filip
Actualizat: 12 iun 2022, 21:24

Momente tensionate în Gala de duminică a emisiunii Casa iubirii, trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă?

În Gala de duminică, 12 iunie, emoțiile și suspansul au atins cote maxime în Casa iubirii. Trei concurenți au fost nominalizați de către colegii lor și au ajuns în pragul eliminării, însă în cele din urmă doar unul dintre ei a părăsit show-ul matrimonial. Aproape toți concurenții au fost uluiți când au auzit verdictul serii.

Cine a părăsit Casa iubirii dintre Natalia și Maria?

Concurenții din Casa iubirii au venit hotărâți să își caute jumătatea mult visată, sperând până în ultima clipă că își vor îndeplini această dorința arzătoare pentru care s-au înscris în cadrul

emisiunii matrimoniale. In Gala din aceasta seara, după ce concurenții au făcut nominalizările în secret, două fete și un băiat au ajuns în pericol de eliminare în această săptămână.

Conform voturilor exprimate de concurenți, Maria, Natalia și Dragoș au ajuns în pragul eliminării și au așteptat cu sufletele la gură și cu emoții teribile verdictul adus de Andreea Mantea. După câteva clipe de suspans, Andreea Mantea a anunțat că primul concurent salvat, care își va putea continuă parcursul în Casa iubirii, este Dragoș, cel care de ceva vreme a tot încercat să se apropie

de Maria, însă fără sorți de izbândă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Concurentul cu cele mai multe voturi în această săptămână din partea telespectatorilor și care este salvat și care va rămâne aici în Casa iubirii, care își poate continuă drumul în liniște, pace, fericire și iubire este Dragoș!”, a

spus Andreea Mantea.

Astfel, lupta finală s-a dat între Natalia și Maria, două dintre fetele care nu își întâlniseră mare dragoste în Casa iubirii, dar care încă mai sperau că acest vis li se va îndeplini. În cele din urmă, Andreea Mantea a anunțat faptul că cea care va părăsi emisiunea matrimonială, este Natalia, spre marea tristețe și dezamăgire a tinerei, care nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

Citeste si: Ce a aflat Andreea Mantea despre destinul ei! Prezentatoarea TV nu mai are niciun dubiu: "Așa mi-a fost scris!"

Citeste si: Ce bărbat i-a pus capac Kingai de la Casa Iubirii! El îi împlinește concurentei cea mai bizară cerință de care toți bărbații fug