Tensiunile continuă între Alexandra și Cristian Comănici: ”Vrea să mă vadă afară din casă”. Urmărește Puterea dragostei joi, 17 decembrie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Autor: Elena Padure
Actualizat: 19 iul 2022, 07:50
Alexandra Carare si Cristian Comanici

Discuții aprinse între Alexandra și Cristian. Aya și Maria își aruncă și ele vorbe grele.

După ce la finalul ediției de miercuri Alexandra Cărare și Aya-Fadwat El Massri se aflau în mijlocul unei certe aprinse, iată că și ediția de joi le găsește pe cele două ca protagoniste ale unor noi conflicte.

Aya și Maria și-au aruncat vorbe grele. ”Copacul ăsta are mai mult sens în casa asta decât tine, îmi pare rău.” i-a spus Maria.  

Marinescu i-a luat apărarea Mariei: ”Maria așa cum e ea, mai sărită de pe fix, vezi că e o fată inteligentă și o fată care are vorbele la ea.”

”Când a avut un dialog cu mine s-a ridicat la bătaie, am văzut și eu” a replicat Aya.

”Problema e alta, văd că mi-am luat bodyguard, adică pe tine.

Văd că stai de fiecare dată și urmărești tot ceea ce fac în această casă.” 
a adăugat el. 

Citeste si: Andrada, relatie soc cu Cristian Marinescu? Cine a detonat bomba

Alexandra și Cristian Comănici, în conflict

Cristian și Alexandra  și-au adus și ei reproșuri. Băieții par să-i fi pus gând rău Alexandrei, fapt observat și de moderatoarea Cristina Dorobanțu: ”Ce urmăresc băieții?”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Ce urmăresc? Ceea ce a spus Cristian, să mă vadă afară din casă. Dar s-ar putea să nu i se îndeplinească dorința.” a răspuns Alexandra.

”Aha! O să stai până în finală!”  a replicat Cristian, ironic.

Citeste si: Un nou conflict între Cristian Comănici și Alexandra: "De când mă ameninți tu pe mine?" Urmărește Puterea dragostei miercuri, 16 decembrie, de la 11:00 și 17:00

”Eu vreau să-ți atingi obiectivul, să-ți găsești iubitul ăla pe care ți l-ai dorit mereu, să-ți iei băgăjelul, cei 20 de mii de euro pe care i-ai strâns, că oricum nu stai până în finală, și să te duci acasă.”  a adăugat el.

”Asta este dorința ta?” a întrebat Alexandra cu indignare. 

Ca să vezi cum au reacționat concurenții la noile tensiuni din competiție, urmărește noua ediție ”Puterea dragostei” de joi, 17 decembrie, de la 11:00 și 17:00, pe Kanal D.

Citeste si: Scântei între Alexandru, Aya și Alexandra. Ce scopuri secrete urmăresc

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.