Tensiunile dintre Bianca și Lorena se vor acutiza! Cele două rivale își vor spune replici acide, chiar de ziua de naștere a Lorenei! „N-am venit aici cu niciun atac către tine” Aflați cum va reacționa Laurențiu, joi, 20 iulie, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 20 iul 2023, 20:22
casa iubirii Foto(4)

Bianca si Lorena ajung la cuțite

Sursa: Captură KANAL D

Bianca îi va declara război Lorenei! Cele două concurente vor ajunge la cuțite! Bianca îi va distruge ziua de naștere a rivalei sale! „De multe ori am tăcut să știi! Am tăcut că să nu mă cert” Iată cum va reacționa Laurențiu!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului cu noi momente de senzație, cu întâlniri uluitoare în camera roșie, cu idile neașteptate, dar și cu multe controverse și tensiuni iscate în rândul concurenților. După ce în ediția de miercuri, lucrurile s-au precipitat în casa fetelor, unde Bianca a făcut câteva dezvăluiri ce au creat primele tensiuni între Lorena și Laurențiu, în ediția de joi, cele două rivale își vor declara război și își vor spune replici acide.

Tensiunile dintre Bianca și Lorena se vor acutiza! Cele două rivale își vor spune replici acide, chiar de ziua de naștere a Lorenei

În ediția de joi, 20 iulie, în Casa iubirii va există o atmosfera tensionată în tabăra fetelor, acolo unde Bianca și Lorena își vor spune replici aprige și jigniri. Deși va fi ziua de naștere a Lorenei, Bianca va face tot posibilul să o provoace și să îi strice bună dispoziție rivalei sale, aducând în discuție subiecte sensibile.

Lorena: Ești inteligentă dar în partea nașpa a situației să știi! Vrei să arăți cum ești tu Bianca, îmi pare rău! Îmi pare rău că pe lumea această, acum cel mai sincer, am 21 de ani astăzi, îmi pare rău că pe zi ce trece ne întâlnim cu persoane de genul!

Bianca: Eu n-am venit aici în emisiune cu niciun fel de atac către tine!

Lorena: Poți să vorbești cu mine și așezată pe scaun! Ține de educație!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bianca: De ce să fac ceea ce vrei tu? Sărbătorește-ți ziua!

Pe de altă parte, Laurențiu se va arăta foarte revoltat din cauza comportamentului adoptat de Bianca în ultimele zile și nu își explică faptul că această încă se află în emisiune, deși a ajuns că nimeni să nu o mai suporte.

„Într-un anturaj oriunde nimeni nu te halește! Nimeni nu te suportă așa! Și aici uite că îi merge bine!”, a spus Laurențiu.

Citește și: Bianca a deschis Cutia Pandorei și a iscat tensiuni aprige în Casa iubirii! „Înainte să plece din hotel, Patricia a povestit Lorenei de ce nu și-a dorit să se apropie cu adevărat de Laurențiu!”

Citește și: Lorena și Laurențiu au spart gheața cu un sărut pasional! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii! Ce afirmații a făcut Bianca în clipa în care a realizat că l-a pierdut definitiv pe Laurențiu! „A fost făcut totul pentru mine”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?