Tensiunile iscate între Mihaela și Robert au atins cote maxime în Casa iubirii! Andreea Mantea i-a cerut explicații lui Robert după apariția mesajelor buclucașe! „Erai tu în conversație”

Author: Ana Filip
Actualizat: 01 aug 2023, 19:00
Casa Iubirii Foto(4)

Mihaela și Robert, din ce în ce mai aproape de despărțire! Detaliile uluitoare apărute despre Robert în mediul virtual au îndurerat-o profund pe Mihaela! „M-a amenințat că o să mă distrugă!” Aflați cum va reacționa concurentul și ce explicații va lansa pentru a-și spăla rușinea!

Concurenții din Casa iubirii au parte și această ediție de tensiuni aprige deoarece situația dintre Mihaela și Robert va fi din nou dezbătută, după ce în ediția precedentă au ieșit la iveală detalii neașteptate despre faptul că tânărul ar fi format un cuplu cu Mihaela doar pentru a-și continuă parcursul în cadrul show-ului și mai ales pentru a ajunge în marea finală.

Andreea Mantea i-a cerut explicații lui Robert

Ies la iveală noi lucruri spuse de Robert în spatele camerelor de filmat. Se pare că mai multe persoane i-au divulgat capturi de ecran cu mesaje scrise de concurent Mihaelei, în care o jignește și spune că nu vrea să fie într-o relație cu ea.

„Din capturile alea am înțeles că el nu și-a dorit o relație cu mine, s-a lăsat influențat de o anumită persoană ca să aibă alianță în casă, adică un cuplu de emisiune.

Mi s-au adus și niște jigniri din partea lui, persoana aceea l-a îndemnat să mă cheme în camera roșie el a spus -Nu, aoleu, pe țăranca aia?Nu am ce să vorbesc cu ea, mai bine o chem pe Patricia sau pe Bianca-, și ți-a spus că dacă tu vrei să ai alianță și să-ți fie bine în casă, cheam-o pe Mihaela. Și tu ai zis -Nu, că nu pot să o suport- .”
, a declarat Mihaela.

Citește și: Mihaela, devastată din cauza mesajele primite! „Nu-ți pasă de mine! Uite ce față de barbar ai!” Iată ce detalii dureroase a descoperit concurenta despre Robert, cel pe care îl considera partenerul ei

Ulterior, Mihaela a spus că nu a vrut să creadă ce a văzut în acele capturi de ecran, dar după ce l-a simțit pe Robert îndepărtându-se de ea la date și fiind, în general, rece cu ea, a pus totul cap la cap și lucrurile au început să aibă sens.

„De ce să vorbesc despre o temă care, sincer, este penibilă, pentru că tu ai spus că acum au apărut alea, au apărut și acum patru săptămâni când ți-a zis Bianca. Eu am făcut cuplu doar strict pentru că am simțit ”, a spus Robert.

Andreea Mantea a intervenit și a spus că Mihaela a văzut niște poze în care mesajele erau clar scrise de Robert.

Concurentul se apără și neagă vehement că ar fi jignit-o vreodată pe Mihaela, spunând că persoana respectivă, de la care ar fi pornit capturile de ecran, l-a amenințat că-l va distruge.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Din păcate pentru Robert, și producția emisiunii „Casa iubirii” a primit mesajele respective. După multe verificări, au constatat că mesajele care aparțineau lui Robert și despre care concurentul susține că nu le-a scris vreodată sunt trimise de pe numărul lui.

În continuare, Robert minte și spune că nu a făcut cuplu pentru emisiune cu Mihaela, ci din contră, și-a dorit să fie cu ea și să o susțină. 

Robert neagă vehement mesajele. Dovezile curg încontinuu

Nici concurenții nu-i oferă crezare lui Robert. Toată lumea îl sfătuiește să nu mai bage strâmbe și să recunoască ce a făcut, pentru că persoana cu care a vorbit este cineva pe care o cunoaște, altfel n-ar fi avut de unde să aibă numărul lui de telefon.

Andreea Mantea a mai aruncat o bombă, văzând că Robert nu vrea să recunoască mesajele pe care le-a scris. Se pare că există și niște mesaje vocale, înregistrări, în care Robert spune exact același lucru pe care l-a confirmat Mihaela.

Citește și: Un fost concurent de la „Casa Iubirii” aruncă bomba despre Bianca: „Îl place mult pe Laurențiu”. De ce crede că Bianca ar trebui să părăsească emisiunea

Mihaela l-a sfătuit pe Robert să-și asume că nu o place și i-a spus că va înțelege dacă este așa, moment în care Robert a răbufnit și a exclamat că își bate joc de el.

Prezentatoarea emisiunii a mai venit cu o teorie. Este posibil ca Robert să nu fi vrut să fie într-o relație cu Mihaela la început dar, pe parcurs, să fi prins sentimente și să-și dorească să aibă o relație cu ea. Pe de altă parte, Robert spune că a vrut s-o cunoască mai bine pe Mihaela din momentul în care a văzut-o că a plâns pentru el în gală.

„Eu dacă eram în locul tău mă uitam în pământ și nu știam ce să mai spun”, a spus Mihaela, văzând cum minte Robert.