„Tentații dure și mincinoase”. Deea Maxer și-a luat prin surprindere fanii cu ultimul mesaj postat. Artista, fotografiată în compania noului iubit

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 mai 2023, 16:06

Deea Maxer radiază de fericire și pare că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei

Sursa: Instagram

Deea Maxer a lăsat discreția la o parte și se bucură din plin de relația cu noul ei iubit. Aceasta l-a prezentat inclusiv copiilor și, în cele din urmă, lucrurile din viața ei par să se fi așezat așa cum avea ea nevoie.

Deea Maxer și-a asumat relația pe care o are cu noul ei iubit, la câteva săptămâni de când a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Dinu Maxer. Deși a durat ceva timp până l-a prezentat pe noul iubit în mediul online, acum, aceasta nu se mai oprește din a-l posta.

Deea Maxer, declarație de dragoste pentru noul iubit

Deea Maxer radiază de fericire și pare că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Aceasta trăiește din plin fiecare clipă petrecută în compania partenerului ei și le arată și fanilor cât de bine se simt împreună.

Timp de câteva săptămâni, artista posta mai multe fotografii și citate care dădeau de înțeles că se află într-o relație, dar fără a spune dacă, într-adevăr, are pe cineva sau nu. Cu toate acestea, în cele din urmă, a decis să facă acest pas și să îl arate pe iubitul ei.

De curând, cei doi au petrecut în oraș, iar Deea s-a filmat alături de partenerul ei, pe fundal fiind o piesă de dragoste cunoscută.

Citește și: Ipostaza incredibilă în care a fost fotografiată Deea Maxer de noul ei iubit, Robert. Detaliul incredibil care i-a scăpat în poză

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Te simt acolo, undeva/ Numai iubirea ta imensă, doar ea mă poate ajuta/ Tentații dure și mincinoase/ Mă îndeamnă iadul să-l aleg/ Iar bunătatea îmi face semne/ De lângă ea să nu mai plec/ Numai iubirea, doar iubirea/ Îți dă speranță să trăiești/ Numai iubind și din iubire/ Poți altora să dăruiești/ Numai iubirea este viață/ Te cheamă într-un surd ecou/ Ajută-mă, te rog, să-mi dai puterea de a mai iubi din nou”, au fost versurile care se auzeau în momentul filmat de Deea.

Deea Maxer nu mai contenește din a-și exprima sentimentele

Deea Maxer și-a asumat public relația și postează fotografii cu iubitul ei, dar și filmulețe, însă acest lucru nu este apreciat de toți fanii ei. Deși îi face declarații de dragoste în mediul online, nu toată lumea este de acord cu ea.

De când a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Dinu, fanii ei s-au împărțit în două tabere.

În timp ce mulți au criticat-o și au sfătuit-o să se gândească foarte bine la ceea ce vrea să facă, deoarece doi copii sunt implicați, unii au felicitat-o pentru curajul de care a dat dovadă.

Citește și: Deea Maxer, mesaj pe o rețea socială pentru Dinu Maxer: „Nu m-am gândit la despărțire”. Ce face bruneta la câteva zile după oficializarea relației cu Robert

Cu toate acestea, Deaa își vede, în continuare, de relație și este dispusă să se implice atât cât este nevoie, pentru a se bucura de o nouă poveste cu final fericit.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.