Tentativele de furt ii fac de rusine pana si pe cascadorii rasului. Priviti de ce patanie a avut parte un hot din America!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 20:21

Ceea ce se voia o lovitura de succes pentru acest barbat, filmat pas cu pas de camerele de supraveghere, s-a transformat intr-un adevarat cosmar.

Omul gaseste o metoda de a intra in depozit, chiar prin tavan. Pana aici, totul pare sa mearga ca pe roate. Individul nu pierde timpul, o ia la goana prin magazin si spera sa gaseasca ceva de furat dupa urmatoarea usa. Doar ca, de-aici incepe circul.

Ca sa intelegeti mai usor disperarea hotului, patronul magazinului se saturase sa ii tot fie jefuita afacerea. Asa ca a montat usi care se deschid automat, dar doar pe baza unor cartele de acces.

Adica fara clanta. Drept urmare, suspectul neatent lasa usa sa se tranteasca in urma sa, dar realizeaza imediat ce greseala a facut.

Fuge la urmatoarea si incepe sa o loveasca puternic cu piciorul. E inutil! Calea de salvare nu se misca din loc. E cam bezna pe culoar, asa ca isi face lumina cu telefonul mobil. Gaseste un intrerupator, lampile se aprind iar operatiunea „evadarea” reincepe.

Luminita de la capatul tunelului pare sa straluceasca.

Mai este o usa, care da semne ca e mai fragila. Asa ca barbatul isi pune toata energia in picioare si vrea sa o darame. Se propteste in perete, pentru mai multa forta. Adversarul este, insa, indaratnic si il arunca inapoi. Disperarea ajunge pana la paroxism. E timpul pentru armele finale!
Forta bruta nu se dovedeste o solutie. Hotul revine la ustensilele de baza: ciocanul si surubelnita. Si incearca in fel si chip sa deschida capcana din otel.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pana si patronul pare sa se plictiseasca de eforturile inutile ale individului. Imaginea sare direct la ora 5 si 6 minute, cand barbatul reuseste sa deschida, in cele din urma, usa din stanga.

Doar ca, surpriza: e doar o debara.

Suspectul pare, in cele din urma, sa renunte la orice efort de a evada. Ba e chiar si insetat de la atata munca in van, asa ca se pune in genunchi si ia cateva guri de apa de la o teava din perete. E cam ultimul lucru pe care il mai face inainte sa fie incatusat de politisti. Acestia il obliga sa iasa din depozit in genunchi si cu mainile la cap.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.