Teo a facut dezvaluirea la “Vulturii de noapte”! Ce pregatire profesionala are vedeta? Nimeni nu se astepta la asta!

Autor: Daniela Iliuta

Invitata in late night show-ul “Vulturii de noapte”, difuzat duminica aceasta, la ora 23:00, la Kanal D, Teo face o marturisire exploziva.

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania, cu o experienta vasta in domeniul televiziunii, fiind un trendsetter in ceea ce priveste divertismentul de calitate. Invitata in late night show-ul “Vulturii de noapte”, difuzat duminica aceasta, la ora 23:00, la Kanal D, Teo face o marturisire exploziva.

Unul dintre lucrurile mai putin cunoscute de fanii vedetei vor afla in emisiunea prezentata de Giani Kirita, Victor Slav si Catalin Cazacu este specializarea lui Teo, dupa absolvirea liceului.

Mai mult, vedeta Kanal D isi va arata “gradele” in fata celor prezenti in platou si ii aliniaza, ca la armata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 “Am absolvit Liceul Nicolae Balcescu, in anul 1986, pe vremea cand dinozaurii inca erau in schimbare. Pe diploma mea scrie <lacatus mecanic>. Am facut armata, am facut PTAP – Pregatirea Tineretului pentru Apararea Patriei, insa nu am aparat nimic, niciodata. Am facut armata, termen redus, 9 luni, in comuna Rosu. Sunt sublocotenent in rezerva ”, le-a marturisit Teo Trandafir.

Sirul dezvaluirilor continua la “Vulturii de noapte”, in aceasta duminica, de la ora 23:00, la Kanal D.

Telespectatorii vor putea afla ce pregatire profesionala au vedetele invitate in aceasta editie.