Teo: "Am aflat ASTA ieri! Mi s-a parut EXTRAORDINAR". Vezi despre ce este vorba

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:48

In debutul acestei editiia emisiunii "TEO Show", Teo Trandafir a facut o marturisire la care putini se asteptau.

"Ce am aflat ieri, si mi s-a parut extraordinar, pentru mine, este faptul ca voi intra in scurta vreme in floarea iubirii. Stati ca nu e asa! Degeaba intru eu in floarea iubirii. Cui ii spun, lui tata? Trebuie sa comunic starea respectiva. Si atunci, m-am dus in redactie la colegi si i-am intrebat cum as putea face asta? Ei au inteles ca imi doream sa invat tehnici de agatare", a spus amuzata Teo.



Ea a continuat comentand replicile de agatat folosite de barbatii din Romania.

"Replicile de agatat sunt o minune in Romania! Nu exista asa ceva. Cea mai buna replica de agatat pe care am gasit-o zice: "Vrei sa mergem la mine sa dam jos hainele astea ude?". Ar mai fi fost aia cu "Parintii tai ar trebui bagati la inchisoare pentru ca au furat stelele de pe cer pentru a le pune in ochii tai".
Problema, pentru o femeie ca mine, este ca e greu sa impresioneze un barbat precum mitifoii care umbla acum in Romania", a adaugat vedeta.

Urmariti intregul moment mai jos:
##VIDEO101332##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.