TEO aniverseaza 20 de ani de TELEVIZIUNE si RADIO! VEDETA a pregatit fanilor un MEGA SPECTACOL cu invitati de marca

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:57

Vino de Ziua Indragostitilor, duminica, 14 februarie, de la ora 20.00, la Sala Palatului la un spectacol inedit in care Teo ti-a pregatit cele mai frumoase surprize cu ocazia aniversarii a 20 de ani de televiziune si radio!

Prezentatoare TV, producatoare, actrita, prezentatoare de radio, Teo Trandafir a ramas mereu fidela publicului, aducand, cu umorul si istetimea specifice, un strop de fericire in vietile romanilor timp de 20 de ani.

La multi ani, Teo!” vor rosti in recitaluri emotionante trei trupe etalon ale rock-ului romanesc: Holograf, Taxi, Zdob si Zdub. Spectacolul aniversar va fi dupa chipul si asemanarea celebrei sarbatorite: o explozie de energie si bucurie, sensibil si emotionant, dar presarat cu surprize de tot felul.

Vino de Ziua Indragostitilor, duminica, 14 februarie, de la ora 20.00, la Sala Palatului la un spectacol inedit: „La multi ani, Teo!”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului si online pe vandbilete.ro,

eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro si bilet.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 250 de lei – categoria VIP; 200 de lei – categoria I; 150 de lei – categoria a II-a; 100 de lei – categoria a III-a.