TEO: "Cat de prosti suntem noi, utilizatorii de Facebook?" Vezi la ce s-a referit

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:45

"Blue Monday", cea de-a treia zi de luni a anului, este considerata a fi cea mai deprimanta zi din an, potrivit unui cercetator britanic.

In debutul acestei editii, Teo Trandafir s-a declarat amuzata de postarile pe care le-a vazut pe Facebook in legatura cu aceasta tema.

"Astazi tot Facebook-ul e plin de vesti imbucuratoare: este cea mai deprimanta zi din an. M-am bucurat pentru ca am zis: cat de prosti suntem noi, utilizatorii de Facebook? Dupa ce ca avem zile aiurea, ni le mai si facem, si dam like, share si ne depresam, si incepem sa argumentam: de ce este oare cea mai deprimanta zi din an? De prosti! Motivul adevarat cica ar fi ca, dupa ce am mancat de sarbatori, am pus

kilograme, am cheltuit banii si ne trezim ca nu o sa mai chefuim pana de Paste. Eu va propun o alternativa la treaba asta, varianta nr. 2: hai ca incercam sa ne incurajam unii pe altii, sa ne zambim unii celorlalti si sa facem mult, mult frumos", a spus Teo.

Urmariti intregul moment in materialul de mai jos:
##VIDEO99120##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.