Teo, emotii mari inainte de debutul noului ei show. "Am asteptari mari de la mine. Mi s-a dat o sansa"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:33

Teo Trandafir, cea ma spectaculoasa revenire in TV!

Invitata de onoare in platoul" WOWbiz", Teo Trandafir, proaspat intrata in familia Kanal D, a vorbit despre momentele pline de emotie din viata ei. Prietenia cu Adrian Sarbu, un om care a fost alaturi de ea atunci cand avea cel mai mult nevoie, boala care era cat pe ce sa o rapeasca din sanul familiei si al celor dragi, despre fiica ei, dar si despre iubire si cea de-a doua casatorie care s-a incheiat intr-un mod neasteptat la doar sase luni dupa ce si-au spus "Da" in fata ofiterului Starii Civile.


Cel mai important lucru este ca indragita vedeta nu regreta nimic, nici macar momentele cumplite prin care a trecut atunci cand s-a aflat pe patul de spital.

Incepand de luni, 9 septembrie, in fiecare zi, de luni pana vineri de la orele 16.45, Teo te asteapta cu un nou format care se anunta a fi inedit." Mi-e teama, am emotii. Am asteptari mari de la mine.
Mi se da o sansa
", a declarat Teo vizibil emotionata.

" Daca as fi in locul lor, nu m-as teme de Teo, m-as teme de oamenii din spatele ei, de echipa. Pentru ca am o producatoare cu care lucrez de 20 de ani", a spus Teo pentru emisiunile de la televiziunile concurente cu care intra de luni in lupta pentru audienta.


Echipa "WOWbiz" i-a pregatit o surpriza vedetei! Teo a primit o cana pe care era inscriptionat numele ei, un trandafir, precum si mesajul "Bafta Teo!".
Sa-i tinem pumnii!

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/teo-d807cbcb77cce3e9735d87c81b18eb1c.JPG
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/teo-2-2a62fc01557c330da20ca3b9438623f7.JPG

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.