TEO: "Ma cearta toata lumea. Nu mai suport!"

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 16:29

Teo a inceput astazi emisiunea marturisind ca nu mai face fata la numarul mare de telefoane pe care il primeste.

"Eu sunt prost, daca asta vreti sa stiti! Foarte prost! Suna telefoanele intr-una, unul peste altul. Fiecare vrea sa vorbeasca cu mine, sa imi spuna cate ceva. Nu pot sa fiu atenta la toata lumea pentru ca imi suna urmatorul telefon si toata lumea se supara pe mine si ma cearta: "Dar de ce nu ma suni tu niciodata pe mine?" Pentru ca nu am timp nici sa respir, pentru ca mai nou am emisiune zilnica.

Mai mult decat atat, suna telefonul, vorbesti cu cineva 5 minute si ai 5 apeluri in asteptare. Zici ca-i ziua mea".

"Asta inca nu ar fi nimic, ca ma cearta toata lumea. Sa ma fi vazut astazi intrand in Kanal D: cu legitimatia de gat, cu sacosa de struguri pentru colegi, cu sacosa cu merele pentru colegi, cu poseta, cu batista si cu telefonul la ureche", a adaugat Teo.

##VIDEO82215##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.