Teo o critica pe Daniela Gyorfi: "Cum a putut sa intre in direct la TV de 3 ori in timpul parastasului mamei ei?"

Autor: B.M. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

In debutul acestei editii, Teo a criticat emisiunile concurente, care abordeaza subiecte total nepotrivite.

Vedeta nu s-a abtinut si a marturisit ca nu intelege cum prietena ei, Daniela Gyorfi, a intrat in direct de 3 ori in cadrul unei emisiuni, chiar in timpul parastasului pentru mama ei.

"Uitandu-ma la televizor la reluarile emisiunilor care se desfasoara in timpul acestei emisiuni, mi-am dat seama ca distractia este ultima preocupare. Acolo nu numai ca nu se distreaza nimeni, dar mi se pare cumva de nedescris sa aud ca cineva, in timpul unui parastas, a putut sa intre in direct de 3 ori la TV, live.

Si cand spun cineva, era vorba chiar despre prietena mea, careia ii adresez inca o data sincere condoleante. Nu pot, m-am gandit in 10 feluri de azi dimineata".

Teo i-a criticat si pe cei care analizeaza pana la refuz de ceva vreme nunta Biancai si a lui Victor Slav.

"Nunta, hai, mai zicem, analizam ce a fost, cum a fost, ceea ce oricum e abject, pentru ca nu este treaba noastra sa judecam.
Mi se par preocupari de precupeata, daca e sa ma intrebati pe mine. Nu mai bine cantam un cantec vesel, nu mai bine lasam deoparte lucrurile intime ale oamenilor, sa incercam sa nu intram cumva mai departe decat te duce gardul, ca de-aia e gard?", a spus Teo.
##VIDEO81298##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.