Teo și Bursucu, în ipostaze inedite! Cei doi îndrăgiți prezentatori au făcut un adevărat spectacol la filmările pentru promo-ul noului sezon “Teo Show”, care începe luni, la 15:00, la Kanal D

Autor: Oana Iosif
video Foto(7)

Teo Trandafir și Bursucu au fost, zilele trecute, protagoniștii unei filmări în care distractia a fost cuvântul de ordine.

Gazdele celei mai îndrăgite emisiuni de divertisment,  “Teo Show”, al carei nou sezon începe  luni, 23 august, la ora 15:00, la Kanal D, au facut un adevărat spectacol la filmarile pentru promo-ul care anunță revenirea în casele milioanelor de telespectatori.   

Teo Trandafir și Bursucu s-au aflat în ipostaze unice, cele două vedete <transpunându-se>, plini de energie și umor, în personaje unice. Au intrat în pielea lui Charlie Chaplin, s-au metamorfozat în magicieni, dar și în oameni de știință puși pe experimente “năucitoare”.

Filmările realizate într-un decor alb-negru, clasic și minimalist totodată, au fost colorate de replicile spumoase ale celor două îndrăgite vedete. 

Citeste si: Noi sezoane ale emisiunilor „Teo Show”, „40 de întrebări cu Denise Rifai” și „Asta-i România!” încep la Kanal D!

Imaginile din culisele realizării promo-ului ce anunță noul sezon “Teo Show” le puteti descoperi în galeria foto atașată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De luni, 23 august, de la  ora 15:00, Teo Trandafir și Bursucu își invită fanii în fața micilor ecrane, într-un platou nou-nouț, inundat de lumină și voie bună, gata să primească invitații si să ne facă zilele mai frumoase și pline de optimism, cu umorul lor inconfundabil.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.