Teo si Bursucu s-au trezit cu un musafir nepoftit in platou! Iata cum au reactionat cei doi prezentatori la aparitia acestuia

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:05

In timp ce Bursucu prezenta stirile bursucite gesticuland de zor prin platou, atentia tuturor a fost atrasa de aparitia unui invitat care si-a pierdut rabdarea si a patruns mai devreme in platou.

Placut surprinsa, Teo si-a intampinat musafirul si nu a ezitat sa il imbratiseze. Copilul familiei Cleante s-a integrat rapid in atmosfera emisiunii si a devenit mascota celor doi prezentatori.

“Rade cineva la mine! Nu te supara, cu cine ai venit?”, l-a intrebat Teo.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dintre cei doi amfitrioni,

baietelul l-a ales pe Bursucu, moment in care Teo s-a a decis sa se retraga, parand destul de suparata ca nu a avut succes sa ajunga la inima micutului. Iata cu a decurs vizita inopinata din platoul “Teo Show” si cum s-au descurcat cei doi prezentatori cu micutul musafir.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.