Teo si Iulia Albu fata in fata:" E foarte ciudat! Cum Sf Paraschiva, sa inteleg eu?"  ce si-au spus cele doua vedete!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:43

Iulia Albu si Teo Trandafir au avut ocazia de a sta fata in fata si a discuta ca fete. Numai ca Teo a avut cateva curiozitati legate de Iulia si uite ce a descoperit in timp ce statea de vorba cu fashion editorul.

"Trebuie sa va povestesc super treaba! Ieri, m-am intalnit cu Iulia Albu, fara gaina! Foarte draguta Iulia Albu! E foarte ciudat! Cum Sf Paraschiva, sa inteleg eu? Ea se uita la mine si imi spune ca nici nu trebuie sa inteleg decat asa metaforic. A fost foarte draguta, eu am inceput sa urlu cu buzele alea, cu machiajul ala! Ea mi-a zis 'tu te-ai uitat la bluza mea?' aveam o oglinda si machiajul era ok, doar putin deplasat.
Nu o inteleg pe Iulia, dar inteleg ce zice! Moda asta nu e despre cum te imbraci, ci cum te simti. Eu sunt cu cartofii
", a declarat Teo.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.