Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui Culita Sterp: "Este tata de FATA!" Daniela Iliescu a recunoscut tot: "Ne-am gandit la nume"

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 ian 2021, 18:05
Daniela Iliescu, iubita lui Culita Sterp, declaratii inedite la Teo Show!

In cadrul emisiunii Teo Show, iubita lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu, a vorbit despre sarcină, dar și despre plecarea iubitului ei la Survivor Romania.

Culiță Sterp a acceptat provocarea Survivor Romania și este pregătit să demonstreze, pe traseele din Republica Dominicană, că, pe lângă talentul muzical, este înzestrat şi cu abilități sportive. Artistul este pregatit să facă față tuturor provocărilor și să își testeze limitele la “Survivor România”, in ciuda faptului ca va duce dorul iubitei sale, dar si al intregii familii.


Daniela, iubita lui Culita Sterp, marturisiri in premiera! Cum au ajuns de la colegi de liceu, la suflete pereche!

Culita Sterp traieste o superba poveste de iubire alaturi de Daniela Iliescu inca de anul trecut. Frumoasa Daniela, insărcinată în patru luni, a făcut la Teo Show dezvăluiri inedite despre sarcină, dar și despre plecarea iubitului ei la Survivor România.

Intrebata cum se simte, dat fiind ca se afla in a patra luna de sarcina si nu il are pe iubitul ei aproape in aceste momente mai dificile ale inceputului de sarcina, Daniela Iliescu a marturisit ca se simte foarte bine fizic.

Doar din punct de vedere emotional a trecut mai greu peste momentul plecarii iubitului ei in Republica Dominicana, insa treptat a inceput sa se obisnuiasca sa ii duca dorul si sa-l sustina de la departare cu toate dragoste sa.

"Mă simt foarte bine! Chiar mă simt foarte bine și, chiar dacă Culiță este plecat, îmi este bine! Cu sarcina mai ales, mă bucur că totul merge bine.

Am fost săptămâna trecută la control și pare că totul este în regulă.", a spus Daniela.

In ceea ce priveste luarea deciziei de catre Culita de a participa la Survivor Romania, Daniela a declarat ca l-a indemnat inca din prima clipa pe iubitul ei sa accepte aceasta provocare, convingandu-l sa mearga cu incredere, chiar daca in adancul inimii ei simtea ca ii va duce enorm lipsa.

"L-am încurajat fără să mă gândesc la mine, sincer, și doar în ultimele două zile am simțit așa cu adevărat că el chiar pleacă și o să îmi fie greu fără el... Nu a fost simplu, dar eu sunt obișnuită cu schimbările astea, că și eu am stat departe de familie mult timp și cumva mi-am pus în cap că el este acolo, că are oportunitatea asta, are o șansă să zic unică în viață și m-am concentrat pe asta.

Mi-a fost greu în primele două nopți, pentru că, atunci când am ajuns acasă mi-am dat seama că nu mai e plecat doar la cântare și era gol", a declarat iubita lui Culiță Sterp.

Tot in cadrul interventiei sale de la Teo Show, Daniela Iliescu a vorbit deschis si despre momentul in care s-a aprins flacara iubirii intre ea si Culita Sterp. Moment ce a venit dupa foarte multi ani de prietenie, deoarece cei doi actuali iubiti au fost se pare colegi de liceu si apoi au ramas foarte buni prieteni.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Ne-am cunoscut la liceu, cred că sunt deja 13 ani de când ne știm. Ne-am cunoscut în clasa a 9-a... Chiar am și participat și la eveniment. Ne-am înțeles foarte bine, eram prieteni, am păstrat legătura mereu, m-am împrietenit și cu surorile lui și am ținut mereu legătura..", a spus Daniela.

Pe de alta parte, Teo a adus in discutie si subiectul despre sexul bebelusul purtat in pantec de Daniela Iliescu.

"Apropo de control! Are Culita controlul asupra numelui fetitei sau poti sa te impui? A zis el ca este tata de fata!", a spus Teo Trandafir.

Desi Culita a spus in cadrul emisiunii Survivor Romania ca va fi tata de fata, Daniela a incercat sa mai prelungeasca un pic momentul confirmarii sexului copilului lor.

"A zis ceva! Da! N-a inteles toata lumea dar mai vedem! Da, ne-am gandit la nume!", a replicat Daniela.

Citeste si: Iubita lui Culiță Sterp, mesaj dur pe instagram: „Cel mai ușor este să te grăbești să judeci...” Ce a făcut-o să reacționeze?

Citeste si: Daniela Iliescu nu isi mai ascunde burtica de gravida! Cum arata acum iubita lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.