Teo Trandafir a fost deconspirata! Iata cu ce se ocupa dupa emisiune! Vedeta a fost urmarita indeaproape de o colega de-a sa, prin Bucuresti, pentru a descoperi ce indeletnicire secreta are aceasta

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:56

Prezentatoarea TV a fost surprinsa de aparitia echipei sale in locul pe care l-a tinut secret pana acum.

Dupa emisiunea de ieri, Teo a fost urmarita de o reportera "Teo Show", care a intuit ca prezentatoarea TV ascunde ceva. Aceasta a fost surprinsa de echipa sa chiar in momentul in care se pregatea sa patrunda in locatia misterioasa.

Dupa indelungi insistente din partea colegei sale, Teo s-a vazut nevoita sa cedeze si i-a dezvaluit acesteia ca se ocupa de un lucru inedit, pe care nu l-a mai facut pana acum.

Prezentatoarea TV a marturisit ca da viata unui personaj de desena animate, Odette, din filmul "Balerina" si ca i se pare ceva extraordinar.

"Am emotii, pentru ca e prima oara cand fac si vreau sa mai fac si dupa aia si vreau sa le placa de mine, dar sa nu mai spui la nimeni!", a spus Teo.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata

cum s-a descurcat vedeta intr-o astfel de ipostaza:

 

Taguri: