Teo Trandafir, absentă de la nunta lui Bursucu. Motivul pentru care îndrăgita prezentatoare nu a luat parte la marele eveniment

Author: Diana Bostan
Actualizat: 16 oct 2023, 09:42

Teo Trandafir a lipsit de la nunta lui Bursucu

Sursa: Kanal D

Bursucu și Andreea și-au unit destinele, sâmbătă, după 11 ani de relație. Teo Trandafir, persoana pentru care prezentatorul are un respect imens, nu a putut lua parte la marele eveniment.

Teo Trandafir a dezvăluit motivul pentru care nu a putut lua parte la nunta colegului său. Bursucu și Andreea și-au unit destinele la Constanța.

Una dintre persoanele dragi prezentatorului nu a putut lua parte la marele eveniment

Teo Trandafir a anunțat că nu va putea lua parte la nunta lui Adrian Cristea, alias Bursucu. Îndrăgita prezentatoare a surprins pe toată lumea cu această veste, însă Teo Trandafir a avut un motiv întemeiat pentru care nu a putut participa la nunta ce a avut loc pe data de 14 octombrie.

Citește și: Imagini emoționante de la nunta lui Bursucu! Prezentatorul TV și iubita lui au devenit soț și soție într-un cadru de poveste

Deși nu a putut fi prezentă la fericitul eveniment, Teo Trandafir a ținut să le transmită celor doi toate gândurile bune și multă fericire. Teo Trandafir și Bursucu au împărțit același platou în timpul realizării emisiunii ”Teo Show”.

Citește și: Bursucu și Andreea, primele declarații după ce au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă! „Am spus Da până la capăt! Asta a fost!”

Pentru că am un eveniment în familie, nu voi putea fi prezentă acolo, fizic, dar voi fi alături de el cu inima. Le doresc tot binele din lume, să fie fericiți împreună! ”, a declarat Teo Trandafir pentru  fanatik.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Printre vedetele Kanal D prezente la eveniment s-au numărat Andreea Mantea, Simona Pătruleasa, Ana Maria Barnoschi și mulți alții.

Bursucu și Andreea și-au unit destinele într-un cadru de poveste

Adrian Cristea și Andreea au preferat ca evenimentul religios și cununia civilă să aibă loc în aceeași zi. Mireasa a strălucit într-o rochie albă, tip sirenă, impresionând invitații cu simplitatea și rafinamentul de care a dat dovadă.

Citește și: Casă de piatră Bursucu și Andreea! Prezentatorul TV și aleasa inimii sale au spus ”Da”. Ce rochie a ales mireasa pentru marele eveniment

„Am trecut peste primele emoții, abia acum încep emoțiile importante. Am ajuns la cununia civilă, așa că suntem bine. Sincer, singurul lucru pe care îl aștept, vreau că oamenii să se distreze, asta e cel mai important.

Avem acum un pic de emoție la cununia civilă, la cununia religioasă, după care distracție. Trebuie să fiu impecabil, că stă costumul ăsta pe pinguin pe mine, trebuie să pice totul cum trebuie”,  a spus Bursucu, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Bat clopote de nuntă pentru Bursucu! Cum a fost surprins prezentatorul TV în ziua nunții ”Ginerică e gata”

Bursucu, îndrăgitul prezentator al emisiunii Roata Norocului și aleasa inimii sale, Andreea, s-au căsătorit civil și religios, după 11 ani de relație. Cununia civilă s-a desfășurat într-un cadru minunat, la malul marii, unde au avut alături rude, prieteni și colegi de breaslă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.