Teo Trandafir: “Adevaratul artist este cel care face lucrurile sa para usoare, ele fiind infernal de grele”

Editor: Bogdan Mihai Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:49

Vineri, 7 februarie, Teo Trandafir a avut-o invitata in emisiunea “TEO SHOW” pe solista de origine portugeza – Dulce Pontes.

 

Teo Trandafir: “Adevaratul artist este cel care face lucrurile sa para usoare, ele fiind infernal de grele”
Astazi, Teo Trandafir a avut-o invitata in emisiunea “TEO SHOW” pe solista de origine portugeza – Dulce Pontes. Impresionata de felul in care se comporta regina contemporana a muzicii fado, Teo le-a marturisit telespectatorilor ca arta reusitei intr-o meserie este in stransa legatura cu usurinta de a o practica.
“Ca sa poti sa canti fado iti trebuie o capacitate de a intelege, gestiona, prelucra profund tot ce inseamna durere, bucurie. Aceasta printesa face lucrurile sa para simple. Imi spunea cineva cand eram mica, si le spun si eu studentilor mei, arta reusitei intr-o meserie este sa para ca o faci cu usurinta. Adevaratul artist este cel care face lucrurile sa para usoare, ele fiind infernal de grele.
Sunt atat de fericita ca a venit Dulce Pontes in emisiune!”, a spus Teo Trandafir.
#Dulce Pontes: “Am o viata normala. Fac curatenie in casa, gatesc!”
Intrebata de Teo ce curiozitati au oamenii in legatura cu ea, artista a spus ca admiratorii ei sunt curiosi sa stie cum este viata ei, doar ca nu difera prea mult de viata unui om simplu. “Oamenii sunt curiosi sa le vorbesc despre o multime de lucruri, dar mai ales despre cele pe care le fac.
Am o viata normala, fac curatenie in casa, trebuie sa si gatesc”, a spus cu modestie Dulce Pontes.
Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, emisiunea “TEO SHOW” prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.

Impresionata de felul in care se comporta regina contemporana a muzicii fado, Teo le-a marturisit telespectatorilor ca arta reusitei intr-o meserie este in stransa legatura cu usurinta de a o practica.



Ca sa poti sa canti fado iti trebuie o capacitate de a intelege, gestiona, prelucra profund tot ce inseamna durere, bucurie. Aceasta printesa face lucrurile sa para simple. Imi spunea cineva cand eram mica, si le spun si eu studentilor mei, arta reusitei intr-o meserie este sa para ca o faci cu usurinta. Adevaratul artist este cel care face lucrurile sa para usoare, ele fiind infernal de grele.
Sunt atat de fericita ca a venit Dulce Pontes in emisiune!
”, a spus Teo Trandafir.

#Dulce Pontes: Am o viata normala. Fac curatenie in casa, gatesc!

Intrebata de Teo ce curiozitati au oamenii in legatura cu ea, artista a spus ca admiratorii ei sunt curiosi sa stie cum este viata ei, doar ca nu difera prea mult de viata unui om simplu.
Oamenii sunt curiosi sa le vorbesc despre o multime de lucruri, dar mai ales despre cele pe care le fac. Am o viata normala, fac curatenie in casa, trebuie sa si gatesc ”, a spus cu modestie Dulce Pontes. 

Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, emisiunea “ TEO SHOW ” prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.
##VIDEO101861##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.