Teo Trandafir: “Alo, domnu` Mutu? Am uitat de ce v-am sunat”

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 16:42

Vedeta Kanal D a povestit o intamplare hazlie care s-a petrecut cu mult timp in urma intre ea si fotbalistul international, Adrian Mutu.

Teo Trandafir a relatat in cadrul unui eveniment monden ce tangente a avut de-a lungul carierei sale de om de televiziune cu fotbalistul Adrian Mutu, a precizat ziarul Ring. Din dorinta de a le da o lectie de jurnalism colegilor ei din echipa care nu reuseau sa dea de Adrian Mutu, Teo a facut o boacana de care isi aminteste si in prezent.

La filmari ne contraziceam, la un moment dat, pe motiv ca nu reusim sa-l aducem pe Mutu in emisiune pentru ca nu raspundea la telefon.

Eu, ca sa demonstrez echipei ca il aduc cu orice pret, am inceput sa-l sun. Si cum perseverenta este mama invataturii, l-am tot sunat pe om vreo luna, pana a raspuns la un moment dat. Dupa atata timp, mai stiam doar ca trebuie sa-l sun si el sa imi raspunda, dar nu mai stiam de ce.<> Aceasta a fost relatia mea cu Mutu", a povestit Teo amuzata.

 

Citește și: Ce

cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu >Aceasta a fost relatia mea cu Mutu", a povestit Teo amuzata.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.