Teo Trandafir: "Am obtinut premiul VIP pentru Televiziune intr-un mod absolut surprinzator"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:28

Marti, 8 octombrie, Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii “TEO SHOW” de la Kanal D, a fost premiata in cadrul Galei Premiilor VIP, organizata la Palatul Sirbey din Buftea, la categoria televiziune.

Am obtinut premiul VIP pentru Televiziune intr-un mod absolut surprinzator, dupa o luna de la inceperea emisiei, la Kanal D. Sa punem la socoteala ca nu facem televiziune nici de ieri, nici de alaltaieri, nici echipa mea si nici eu. Deja am dedicat premiul intregii echipe pentru ca mi se pare ca este cea mai buna. Momentul in care am fost prezentata nu a fost unul discret deoarece m-a introdus in scena Cristi Hrubaru.

Pana atunci, Gabriela Cristea reusise sa pastreze o atmosfera decento-delicato-feminino, iar Hrubaru, care este un rocker dement a inceput sa strige: teo, de ziceai ca sunt Floriiiiiiiiiiiinnnn Calinescu. I-am multumit pentru discretie. Am fost foarte surprinsa pentru ca, la o luna de cand a inceput emisia, sa ti se decerneze un asemenea premiu, este o performanta ”, a spus Teo despre premiul oferit de Revista VIP.

Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea “ TEO SHOW ” prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.