Teo Trandafir, aparitie intr-o bluza superba, de inspiratie traditionala. Creatia, semnata de designerul Lana Dumitru, face parte din colectia limitata oferita exclusiv in campania "DERO e al tau"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 29 sep 2020, 15:40

Teo Trandafir si-a facut aparitia in emisiunea de miercuri de la Kanal D intr-o bluza in culori vii, este creata chiar de un talentat tanar designer roman, Lana Dumitru.

Bluza superba purtata de teo in emisiune a fost decorata cu motive traditionale romanesti, transpuse intr-un design modern, usor de integrat in vestimentatia de zi cu zi.

In ton cu aparitia lui Teo, invitatii au vorbit despre amintirile care  ii leaga de traditiile romanesti, de bucataria traditionala romaneasca.

Bluza in care Teo si-a intampinat in platou invitatii miercuri, de la 16:45, face parte dintr-o colectie  plina de prospetime creata de Lana Dumitru in cadrul campaniei „DERO e al tau”, cu ocazia lansarii noului ambalaj in editie limitata DERO Ozon+.

Noul ambalaj in editie limitata DERO Ozon+, realizat de Lana Dumitru, a fost preferatul romanilor in cadrul unei votari publice gazduite pe pagina de Facebook a brandului de detergenti in vara anului trecut. Ambalajul in editie limitata poate fi gasit pe rafturile magazinelor de la inceputul lunii februarie.

##VIDEO133927##

Cele 5 articole vestimentare, printre care si bluza purtata de Teo, pot fi castigate exclusiv in cadrul campaniei nationale DERO e al tau.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Consumatoarele DERO pot castiga in fiecare zi unul din cele 3 premii disponibile si isi pot alege articolul vestimentar preferat din cadrul colectiei. In campanie sunt incluse toate produsele DERO in pachet editie limitata, precum si cele cu etichete sau benzi promotionale atasate.

Promotia se desfasoara in perioada 1 februarie – 12 aprilie 2015, iar mecanismul  detaliat al campaniei poate fi gasit pe pagina de Facebook DERO. Valoarea totala estimata a premiilor este de 56.580 RON.

Teo in bluza creata de Lana Dumitru in cadrul campaniei „DERO e al tau”