Teo Trandafir: “Daca ar fi sa schimb ceva la mine, ar fi sa nu mai cer semne divine”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:05

In Vinerea Mare, prezentatoarea emisiunii “Teo show” si invitatii ei au discutat despre Dumnezeu si semnele divine.

Fenomene inexplicabile sau semne ceresti? Din cele mai vechi timpuri omenirea a cautat diferite semne care sa evidentieze existenta lui Dumnezeu, o unei forte care ne vegheaza. In presa, stiri despre miracole apar din ce in ce mai des. Icoane facatoare de minuni, aparitii divine in cele mai nebanuite locuri. Unii oameni cred, altii au indoieli.

In acest context, Teo Trandafir a declarat in monologul de la inceputul show-ului pe care il prezinta ca, singurul aspect pe care l-ar schimba la ea ar fi sa nu mai ceara semne divine.

Noi oamenii, toti, suntem pacatosi! Si va spun pentru ca o sa ma intelegeti exact asa cum va spun. Toti ne stim cu micile noastre lucruri, cu vrere sau fara. Una dintre componentele mele pe care mi-as dori, daca as putea sa le elimin din mine, ar fi sa nu mai cer semne divine ”, a marturisit Teo Trandafir.

##VIDEO109733##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.