Teo Trandafir, despre cum se simte la aproape 4 ani de la operatia de micsorare a stomacului: “Pentru mine a fost cea mai simpla interventie! Inainte, oamenii imi spuneau ca sunt grasa, acum ca sunt prea slaba!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 mar 2017, 09:59

Peste cateva luni, se fac patru ani de la operatia pe care Teo Trandafir a facut-o pentru micsoararea stomacului, in urma careia a reusit sa piarda zeci de kilograme, in timp record. Vedeta TV sustine ca e cea mai buna decizie pe care a luat-o si ca se simte extraordinar de bine.

Teo a vrut sa scape de surplusul de kilograme si cum nicio dieta nu functiona, a decis sa-si faca operatie de micsorare a stomacului. Astfel a reusit sa topeasca in jur de 60 de kilograme. Prezentatoarea “Teo Show” spune ca a fost cea mai simpla operatie.


Despre acest subiect, Teo vorbeste cu zambetul pe buze si parca nici ei nu-i vine sa creada ca oamenii se crucesc cat e de slaba.
Inainte, acestia se minunau cat e de grasa.


“Oamenii nu pot fi multumiti nici cum. Pana acum imi spuneau “Aoleu, ce grasa esti! Mai slabeste”, acum “Esti mult prea slaba, mai ingrasa-te. Nu ti-ar strica vreo cateva kilograme in plus”. Acum vreo cateva saptamani purtam tocuri foarte inalte care subtiaza picioarele. Si lumea spunea “Mama, ce picioruse are asta. Ia uite!”. Acum port tocuri mai joase ca sa fie fundul putin mai aproape de podea si sa para piciorul mai grosut.


Doamne, daca mi-ar fi spus cineva ca o sa ajung sa spun asa ceva… as fi ras! N-am avut nicio problema dupa operatie. Am fost perfecta tot timpul. Jur! Imi spusesera prietenele ca o sa-mi cada parul… vai de capul meu! Si cica sa folosesc ceva pe baza de petrol. Ma si imaginam cu petrolul lampant in geanta dandu-ma cu el. Nu! Am luat tot ce mi s-a spus, am luat fiecare medicament despre care mi s-a zis.
Se implinesc aproape 4 ani de la operatie.
Imi aduc aminte ca m-am hotarat de Craciun, cand l-am intalnit pe domnul doctor. A fost complicat ca am vazut atatea sarmale in anul ala… de parca toata lumea manca in dusmanie, toata lumea era cu sarmaua in gura, numai eu eram cu apa si cu ceaiul neindulcit. A fost o saptamana si putin.


Apoi am plecat in Israel cu prietenii si am avut activitate, a trecut mai usor.
Pentru mine a fost cea mai simpla operatie. Eu asa ceva n-am trait. Nu este o operatie de fapt… se face laparoscopic, niste gaurici mici, nici nu stii ca le-ai avut. Pe 20 m-am operat, pe 23 impodobeam bradul la propriu cu copilasul. Singura problema este “drink-uiala”, cum ii spun eu, trebuie sa bei tot timpul lichide. Avand stomacul mic, nu poti sa bei un litru jumatate o data…”, a povestit Teo.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.