Teo Trandafir, despre prima operatie estetica!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:10

Teo Trandafir e plina de surprize. Aproape ca nu-ti poti lua ochii de la masurile din ce in ce mai mici pe care le afiseaza!

Teo a slabit mult in ultima vreme, iar operatiile estetice au devenit acum din tabu, o necesitate! E greu sa nu o indragesti pe vedeta de televiziune. Umorul ei nu lasa pe nimeni rece iar replicile „intotdeauna la purtator” fac deliciul telespectatorilor ani la rand.  Si tot ani la rand Teo a trait intr-un corp pe care a invatat sa-l accepte asa cum e: „ eu ma fost iubita de barbati si la 140 de kilograme! Ca am cedat presiunii sociale si ca la un moment dat n-am mai suportat toate mistoruile de 3 lei, asta, na!”, recunoaste

vedeta.

Asa ca in doar cateva luni, totul a devenit istorie. Dupa interventia chirugicala de miscorare a stomacului, Teo s-a transformat radical! A renuntat la bluzele largi care ii ascundeau formele si a pus deoparte pantalonii, cedand locul fustelor. Insa, vedeta simtea ca parca mai este nevoie de ceva: „traiam cu obsesia ca am slabit 35 de kg si ca din oglinda ma priveste altcineva”.

A stat mult pe ganduri, a tremurat la fel de mult la ideea bisturiului, insa intr-un final, a reusit! A facut prima operatie estetica in

zona fetei: „interventia a fost in zona ochilor, adica eliminaram doua riduri si castigaram doua circumvolutiuni”.
Acum, ca primul pas a fost deja facut, Teo mai are de trecut un hop. O asteapta o noua interventie chirugicala, de aceasta data in zona abdomenului: „stau si ma uit la mine, ce facusi fata, lica, lica, ce facusi, dar mai am de dezumflat, mai am de recuperat.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Trebuie sa intervina in zona abdominala.

Muschii sunt slabiti dupa turul de forta in urma caruia a reusit sa dea jos 35 de kilograme iar acum, medicul trebuie sa ii puna o plasa care sa ii sustina. Interventia se va produce abia dupa ce Teo va mai slabi putin si va ajunge la greutatea dorita. Judecand dupa cum arata acum, noi credem ca este demna de toata admiratia, mai ales ca spiritul sau efervescent nu s-a topit odata cu kilogramele.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.