Teo Trandafir, dezvaluiri cutremuratoare din urma cu 5 ani, cand se lupta sa traiasca, la Viena: ”Nu mai stiam cum ma cheama si cine sunt"

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:28

Teo Trandafir a primit premiul special, pentru intreaga activitate, in cadrul Galei Femeia Anului 2015.

 

Teo Trandafir, dezvaluiri cutremuratoare din urma cu 5 ani, cand se lupta sa traiasca, la Viena: ”Nu mai stiam cum ma cheama si cine sunt"
Miercuri seara, Teo Trandafir a primit premiul special, pentru intreaga activitate, in cadrul Galei Femeia Anului 2015. Distinctia a onorat-o pe vedeta Kanal D, in stilul sau caracteristic si plin de umor, Teo Trandafir anuntand ca nu se opreste aici si mai are multe de spus in lumea televiziunii.
Organizatorii au anuntat ca Teo Trandafir a primit premiul special "Femeia Anului 2015" pentru calitatiile sale demne de admirat, pentru constanta, longevitate, evolutie spirituala, depasirea unor situatii-limita, spirit civic, compasiune si implicare in viata comunitatii.
PUBLICITATE
Pentru cei care nu stiu, in urma cu 5 ani, in primavara lui 2011, Teo Trandafir ne oferea cea mai tare lectie de viata. Diagnosticata cu pancreatita acuta si transportata, cu un aparat de zbor privat, la Spitalul AKH din Viena, unde era operata de urgenta, Teo Trandafir incepea atunci cea mai dura lupta din si pentru
viata sa. Lupta revenirii la normalitate!
“Acum 5 ani sufeream 5 operatii. Au fost 5 interventii, ma rog, nici nu mai este important. A trebuit revenit ca se refaceau tot felul de lucruri pe acolo. De fiecare data trebuia sa o iei de la capat cu tot ce inseamna ridicat pentru prima oara in fund, mers pentru prima oara, cazut si luat de la inceput. Te trezeai iar cu fata la tavan, iar intrebai ce s-a intamplat, uneori, nu puteai sa intrebi, pentru ca au fost momente cand am avut afazie, nu puteam vorbi de niciun fel
si in nicio limba, ca nu mai stiam niciuna. Dupa care mi-am pierdut memoria complet, dupa care am luat-o de la inceput. De fiecare data a fost diferit, in functie de starea mea de atunci”, a dezvaluit Teo Trandafir pentru WOWbiz.ro.
Problemele si simptomele, la auzul carora te inspaimanti si te infiori, au fost depasite cu greutate, spaima ca nu isi mai amintea titluri de carti, nume de oameni sau detalii dragi din trecut fiind intr-un final infranta.
“Nu mai stiam cum ma cheama, cine sunt si nu mai stiam sa vorbesc in niciun fel. In mintea mea avea sens, stiam ce vreau, dar nu stiam sa zic. Si te simti prizonier al propriul tau corp pana la un moment dat cand, mi-am zis fii calma, fii calma, fii calma, o sa-ti vina cuvintele. Prima intrebare a fost cum te cheama, nu am stiut sa spun, cum o cheama pe mama, nu am stiut sa spun, cum il cheama pe tata, nu am stiut sa spun si dupa cateva zile am vrut sa spun ca vreau sa ma spal
pe maini la jet de apa si nu am putut sa spun nici asta. Primele cuvinte pe care am putut sa il spun a fost George Clooney si am zis: ba, sunt foarte tare! Daca  am dat-o pe asta, o sa le iau pe toate! A fost trist ca am pierdut textele cantecelor, stiu foarte multe texte de cantece si, foarte multe romane, carti. Asa ca am luat-o de la capat, de la Platon, de la zero!”, a marturisit Teo Trandafir.
Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Organizatorii au anuntat ca Teo Trandafir a primit premiul special" Femeia Anului 2015" pentru calitatiile sale demne de admirat, pentru constanta, longevitate, evolutie spirituala, depasirea unor situatii-limita, spirit civic, compasiune si implicare in viata comunitatii.

Pentru cei care nu stiu, in urma cu 5 ani, in primavara lui 2011, Teo Trandafir ne oferea cea mai tare lectie de viata. Diagnosticata cu pancreatita acuta si transportata, cu un aparat de zbor privat, la Spitalul AKH din Viena, unde era operata de urgenta, Teo Trandafir incepea atunci cea mai dura lupta din si pentru viata sa. Lupta revenirii la normalitate!

“Acum 5 ani sufeream 5 operatii. Au fost 5 interventii, ma rog, nici nu mai este important. A trebuit revenit ca se refaceau tot felul de lucruri pe acolo. De fiecare data trebuia sa o iei de la capat cu tot ce inseamna ridicat pentru prima oara in fund, mers pentru prima oara, cazut si luat de la inceput. Te trezeai iar cu fata la tavan, iar intrebai ce s-a intamplat, uneori, nu puteai sa intrebi, pentru ca au fost momente cand am avut afazie, nu puteam vorbi de niciun fel si in nicio limba, ca nu mai stiam niciuna. Dupa care mi-am pierdut memoria complet, dupa care am luat-o de la inceput. De fiecare data a fost diferit, in functie de starea mea de atunci”, a dezvaluit Teo Trandafir pentru WOWbiz.ro.


Problemele si simptomele, la auzul carora te inspaimanti si te infiori, au fost depasite cu greutate, spaima ca nu isi mai amintea titluri de carti, nume de oameni sau detalii dragi din trecut fiind intr-un final infranta.

Nu mai stiam cum ma cheama, cine sunt si nu mai stiam sa vorbesc in niciun fel. In mintea mea avea sens, stiam ce vreau, dar nu stiam sa zic. Si te simti prizonier al propriul tau corp pana la un moment dat cand, mi-am zis fii calma, fii calma, fii calma, o sa-ti vina cuvintele. Prima intrebare a fost cum te cheama, nu am stiut sa spun, cum o cheama pe mama, nu am stiut sa spun, cum il cheama pe tata, nu am stiut sa spun si dupa cateva zile am vrut sa spun ca vreau sa ma spal pe maini la jet de apa si nu am putut sa spun nici asta. Primele cuvinte pe care am putut sa il spun a fost George Clooney si am zis: ba, sunt foarte tare! Daca  am dat-o pe asta, o sa le iau pe toate! A fost trist ca am pierdut textele cantecelor, stiu foarte multe texte de cantece si, foarte multe romane, carti. Asa ca am luat-o de la capat, de la Platon, de la zero! ”, a marturisit Teo Trandafir.

Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Alin Oprea a fost invitat în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Acesta a reacționat după declarațiile făcute de fosta soție la podcastul lui Bursucu'.