Teo Trandafir i-a facut avansuri unui tip in direct! "Pisi, la mine sau la tine? Vezi aici despre cine este vorba!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:45

Teo Trandafir a fost invitata in platoul WOWbiz impreuna cu alte vedete si toti au jucat un joc super simpatic in direct.

 

Teo Trandafir i-a facut avansuri unui tip in direct! "Pisi, la mine sau la tine? Vezi aici despre cine este vorba!
Teo Trandafir a fost invitata in platoul WOWbiz impreuna cu alte vedete si toti au jucat un joc super simpatic in direct. Vedeta de televiziune a inceput sa ii faca avansuri unui tip care participa la concursul lor si caruia trebuia sa ii afle anul nasterii.
Cum a intrat in platou, Teo Trandafir s-a dus repede la el. L-a pipait dupa care a inceput sa ii faca avansuri. "Pisi, la mine sau la tine? Oricand Vrei sa iti arat pixul meu? Cum sa fie, ma, minor? Ce vreti? Trebuie sa ma folosesc de tot ce am, ma omoara astia. Ah, si sunt virgina", a spus prezentatoarea.
Urmareste aici momentul video!

Vedeta de televiziune a inceput sa ii faca avansuri unui tip care participa la concursul lor si caruia trebuia sa ii afle anul nasterii.


Cum a intrat in platou, Teo Trandafir s-a dus repede la el. L-a pipait dupa care a inceput sa ii faca avansuri.

" Pisi, la mine sau la tine? Oricand Vrei sa iti arat pixul meu? Cum sa fie, ma, minor? Ce vreti? Trebuie sa ma folosesc de tot ce am, ma omoara astia. Ah, si sunt virgina", a spus prezentatoarea.

Urmareste aici momentul video!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta