Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 11 sep 2024, 16:26

În cadrul emisiunii „Follow us!”, Andrei Bănuță a vorbit despre noua lui piesă, în colaborare cu Andreea Bănică. Teo Trandafir este un mare fan și o prietenă foarte apropiată a artistului, așa se face că, în încheierea interviului, prezentatoarea s-a emoționat și a izbucnit în lacrimi.

Teo Trandafir are o relație foarte specială cu Andrei Bănuță, despre care a dezvăluit că a ajutat-o în multiple situații. De asemenea, prezentatoarea de la „Follow us!” este o mare fană a cântărețului, ale cărui melodii le ascultă neîncetat.

Ce i-a spus Teo Trandafir lui Andrei Bănuță, înainte de finalul interviului

Andrei Bănuță a scos piesă nouă cu Andreea Bănică, la propunerea artistei, întrucât publicului îi place cum tânărul readuce la viață piese vechi, care le-au marcat copilăria și adolescența.

Melodia lor este un remake după „Ai greșit”, cântată de Blondy.

„Am primit cu foarte mare bucurie și mândrie propunerea Andreei de a cânta împreună cu ea. Oamenii m-au tot văzut pe mine readucând piese în actualitate, piese cu care eu am crescut, pe care le știu de la maică-mea, de la taică-miu, de la oamenii care m-au format pe mine în muzică și pe mine ca artist”,  a

spus artistul.

Pe parcursul interviului, Teo Trandafir abia și-a putut stăpâni emoțiile, întrucât și-a amintit, cu drag de toate clipele în care Andrei Bănuță a sprijinit-o. În cele din urmă, când a venit momentul să încheie apelul, prezentatoarea i-a adresat niște cuvinte foarte frumoase cântărețului și a izbucnit în lacrimi.

Citește și: Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Teo Trandafir: „Eu și Teo avem opinii diferite”. Cum reușesc cele două să prezinte cu măiestrie emisiunea „Follow us!”

Teo Trandafir: „Andrei Bănuță, îți mulțumesc din suflet pentru tot ce ai făcut pentru mine, te pup și te îmbrățișez”.

Andrei Bănuță: „Te iubesc”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Teo Trandafir: „Și eu te iubesc”.

Ce relație are Teo Trandafir cu Andrei Bănuță

Ulterior, Teo Trandafir i-a explicat colegei sale, Ilinca Vandici, de ce a avut această reacție atunci când s-a încheiat conexiunea cu Andrei.

„Andrei m-a învățat care-i publicul meu țintă. Andrei filma la serial și, în loc să mănânce sau să se odihnească stătea cu mine ore să-mi spună despre mine și felul în care vorbea cu prietenii lui despre mine...

Mama lui și cu mine suntem născute în aceeași zi, mama lui s-a dus la cele veșnice, dar eu o simt tot timpul aici, pentru că ei se uitau împreună la mine.

Citește și: Matteo a cerut-o în căsătorie pe mama fetiței sale! Declarații în exclusivitate la emisiunea „Follow us!”

Relația noastră s-a dezvoltat din totdeauna. Atunci când l-am cunoscut pe Andrei, pentru mine s-au schimbat foarte multe lucruri.

(...) Eu sunt cu ăștia de 24 (n.r. de ani), pentru că înțeleg de la ei, pentru că mă învață lucruri, pentru că mă ajută să trec prin viață într-un fel, pentru că tineretul din ziua de azi este fabulos și pentru că ei ne duc înainte”,  a dezvăluit prezentatoarea.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: