Teo Trandafir, interviu IN EXCLUSIVITATE. “Cu orice poti sa glumesti, numai cu asta nu”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:24

Vedeta Kanal D le-a raspuns celor care au speculat ca ar fi stare sa lesine pentru audienta.

Este unul dintre putinii oameni care spun tot ce gandesc atat in fata cat si in spatele micului ecran. Dupa o absenta destul de lungadin postura de moderator, Teo face din nou show. De data aceasta, la Kanal D, iar unele tabloide au sugerat caTeo Trandafir ar fi in stare chiar sa si lesine de dragul audientei. Care este adevarul? Ne-a lamurit chiar Teo.

- Din nou, in direct...5

zile din 7! Cat de mult ti-a lipsit micul ecran, din ipostaza de moderator?

Depinde de ziua despre care vorbim. In cele cinci zile din sapte mi-a lipsit, in celelalte doua nu. Mai am si alte treburi de facut in afarade televiziune: am avut un copil de crescut, o boala de infrant, o viata de trait, n-am stat sa ma gandesc numai la asta. Era o chestiune de dor, dorul nu se manifesta constant, presupun ca nici la dumneavoastra.

- Si de ce ti-a fost cel mai tare teama, in momentul in care te-ai decis sa revii pe sticla?

De faptul ca nu o sa mai aud in casca, de faptul ca mi-am pierdut atentia distributiva. Dupa cinci anestezii generale intr-un an, mi-era teama ca nu o sa mai fiu in stare sa ma concentrez la zece lucruri in acelasi timp; daca intra toba, daca ies artistii, daca mai am doua minute, daca intra o caseta… Am obtinut abilitatile astea in niste ani si am crezut ca le-am pierdut.

- Unele tabloide te-au acuzat ca povestea cu lesinul a fost conceputa de dragul audientei. Cum vezi tu lucrurile?

Cu orice poti sa glumesti, nu cu asta, mai ales in cazul meu ca am vazut moartea in fata. Mi se pare abject pana si faptul ca cineva s-a gandit ca eu as putea gandi asta, d-apoi sa mai si scrie. E oribila presupunerea in sine!

- Cum ai ajuns la dieta raw vegana? Mai ales ca ai avut probleme grave de sanatate cu ceva timp in urma...

Nu tin nicio dieta. Pur si simplu, am spus ca imi place proiectul “raw vegan” si am incercat sa inlocuiesc o masa, orice masa, cu ceva raw. Am incercat o data, o singura data si nu a mers. Mi s-a facut rau pentru ca am mancat o cana de mere combinata cu struguri si morcovi, ceea ce mai facusem de o suta de ori, dar pe fond de oboseala si stres, s-a manifestat asa.

Toata lumea pateste asta, nu inteleg care e problema, unul a patit-o de la un peste, altul pentru ca mancase nu stiu ce, sunt spitalele pline cand sunt posturi lungi.

- Ce nu-ti poti refuza niciodata? Si nu ma refer doar la dulciuri...

Eu nu mananc dulciuri, niciodata! Nu mi-e pofta niciodata de nimic. Intr-adevar, am o slabiciune pentru laptele proaspat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

-

Dar fiicei tale?

Mananca e vrea, nu mananca ciocolata si dulciuri. I-am cumparat pentru ca asa am inteles ca trebuie sa creasca un copil, cu dulciuri in casa. O mai intreb din cand in cand daca vrea ciocolata. Mananca fructe si legume, mananca mancare din casa, nu vrea niciodata fast-food. Nu-i refuz nimic pentru ca nu vrea nimic.

- De multe ori, ai recunoscut ca Maia te cam pune la punct! Care a fost cea mai trasnita"lectie" pe care ai primit-o pana acum de la fetita ta?

Lectiile Maiei nu sunt trasnite, sunt profunde. De exemplu, am avut invitata in emisiune o fetita care a trecut prin foarte multe lucruri pana a fost adoptata. A fost batuta, mutilata, iar Maia a vrut foarte mult sa-i daruiasca o papusa Minnie foarte mare, la care tinea mult. Mi-a zis ca nu numai cavrea sa-i dea papusa, dar vrea sa i-o aduca personal. Invat de la ea lectia generozitatii si a disponibilitatii. Eu stau in fotoliu si ea stie cand o sa-mi fie sete, se ingrijeste sa beau o anumita cantitate de apa pe zi. Mi se pare impresionant pentru ca nimeni nu a mai facut asa ceva pentru mine.

- Cum a trecut Maia peste divortul dintre tine si Constantin Iosef?

In niciun fel, divortul a trecut de mult. A fost o intamplare, intre ei nici nu apucase sa fie cine stie ce legatura propriu-zisa. Ea l-a iubit, el a iubit-o cu siguranta, dar n-au apucat sa se obisnuiasca.

- La ce te uiti tu la televizor, atunci cand ai timp?

Ma uit la seriale, la Mircea Badea, uneori si in reluare daca nu prind toata emisia, ma uit seara la “Wowbiz”.

Sursa: Pro Tv Magazin

 

 

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.