Teo Trandafir: “L-am invidiat pe Dan Bittman…”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:04

Incepand din aceasta saptamana, in emisiunea “TEO SHOW”, Antonio Passarelli va gati cele mai interesante preparate culinare pentru invitatii din platou.

##VIDEO109104##La debutul editiei de astazi, Teo i-a facut chef-ului o prezentare aparte. “ Mi-am dorit foarte mult sa lucrez cu un om care sa-mi demonstreze ca nebunia, frumusetea, arta si bunul simt pot sa faca o casa minunata impreuna. L-am vazut la televizor, l-am invidiat pe Dan Bittman pentru ca a lucrat cu el. De cand mananc cat ar incape intr-o nuca, ma gandesc ce minunat ar fi ca un om ca el, un chef adevarat, sa gateasca astfel incat sa pot manca si eu”, a spus Teo.

Reactia emotionanta a lui Antonio Passarelli nu s-a lasat asteptata. “Pentru mine reprezinti excelenta in televiziune! Sper sa ma ridic macar la 10% din asteptarile tale”, a declarat Antonio Passarelli.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu ratati in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea “TEO SHOW” moderata de Teo Trandafir, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.