TEO TRANDAFIR, marturisiri emotionante despre viata si emisiunea pe care o va prezenta: "In momentul asta nu as mai putea avea incredere intr-un barbat!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:17

Teo Trandafir a acordat un interviu pentru publicatia "Evenimentul Zilei" unde a dezvaluit cateva detalii despre noua emisiune si fapte din viata care ii marcheaza existenta la fiecare pas.

 Sincera si cu umorul ce o caracterizeaza, Teo a marturisit ca:  "Fiica mea a fost etuziasmata ca voi incepe lucru. m-am consultat cu ea inainte sa iau aceasta decizie. Imi place ca e sincera si spune exact ce gandeste ea. E fericita pentru alegerea facut si mi-a spus ca e mandra de mine. Ma bucur ca revin alaturi de fosta mea echipa, care lucreaza acum la Kanal D. Sunt convinsa ca o sa ma simt bine acolo."


Experienta nereusita a casatoriei cu Constantin Iosef a facut-o sa fie mai precauta in ceea ce priveste barbatii. "In momentul asta nu as mai putea avea incredere intr-un barbat. Poate, la un moment dat, peste 20 de ani, ma voi indragosti din nou. La mine ce spun dureaza, nu stiu, cinci minute. Dupa poti sa ma intrebi din nou sa iti dau alt raspuns", a marturisit Teo.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.