Teo Trandafir, MUTA DE UIMIRE. Nu i-a venit sa creada ce fel de AJUTOR FINANCIAR i-a cerut o telespectatoare!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:02

Prezentatoarea emisiunii "Teo show" a primit o scrisoare pe adresa redactiei in care o telespectatoare ii solicita un ajutor financiar.

Teo Trandafir le-a dezvaluit fanilor show-ului pe care il prezinta, faptul ca a primit o scrisoare mai putin obisnuita, de la o doamna care o ruga sa-i acorde un ajutor finaciar. Suma nu era una oarecare, ci de-a dreptul colosala, iar scopul in care urmau sa fie folositi banii era cat se poate de socant.

Telespectatoarea o ruga in scrisoare pe Teo Trandafir sa ii acorde suma de 2 600 000 euro, ati auzit bine, pentru a-si achizitiona o vila in centrul Bucurestiului de unde sa poata lucra in liniste, de acasa, femeia fiind un bun operator

pe calculator. Plina de umor, Teo Trandafir a citit cu voce tare in emisiune, continutul scrisorii care a uimit pe toata lumea! Vezi in materialul video de mai jos cat de amuzant a fost momentul!

##VIDEO108180##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.