Teo Trandafir, premiata la Gala Premiilor „Stela Popescu”!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 dec 2018, 11:24

Teo Trandafir, gazda emisiunilor "Vrei sa fii milionar?" si "Teo Show" difuzate de Kanal D, a primit premiul "Stela Popescu" pentru Excelenta in Televiziune, in cadrul primei editii a Galei premiilor "Stela Popescu",

Teo Trandafir, gazda emisiunilor "Vrei sa fii milionar?" si "Teo Show" difuzate de Kanal D, a primit premiul "Stela Popescu" pentru Excelenta in Televiziune, in cadrul primei editii a Galei premiilor "Stela Popescu", care isi propune sa recunoasca meritele femeilor cu o cariera de succes in domeniile in care indragita actrita a performat.     

Extrem de emotionata, Teo Trandafir a rememorat cateva dintre sfaturile primite de la marea actrita, sfaturi care au ajutat-o in cele mai grele momente ale vietii. 

"Am spus pe scena un lucru riscant, dar pe care mi l-am asumat si l-am gandit in repetate randuri: Stela nu are timp sa moara, ea doar si-a rarit aparitiile publice. Nici asta nu mi se pare foarte corect, pentru ca ea va ramane la televizor, la radio si in cinematrografe multa vreme de acum incolo. Am primit de la ea Premiul de Excelenta in Televiziune. E un premiu greu, consistent pentru ca nu au existat din partea ei niciodata parti-pris-uri.

Stela era un om corect. Si dupa moarte ea mi-a aratat prietenia ei. De asta am spus, la un moment dat, ca o sa ne intalnim curand, fie in fata unui televizor, a unui aparat de radio, in fata unui ecran de cinematograf si,  la un moment dat, acolo sus. Multumesc, Stela Popescu!", a spus Teo Trandafir. 

In cadrul fastuosului eveniment, care s-a desfasurat pe scena Teatrului de Revista "Constantin Tanase", au mai fost premiate nume sonore din teatru, cinematografie, televiziune si muzica: Tamara Buciuceanu-Botez, Adriana Trandafir, Andra si actrita Mihaela Sirbu.

Distinctiile au fost inmanate de monstri sacri ai scenei romanesti printre care Alexandru Arsinel, Adrian Titieni, actorul si regizorul Dan Tudor, compozitorul Horia Moculescu si indragitul critic de film Irina Margareta Nistor. Cu totii au adus un omagiu Reginei umorului romanesc. 

 

Taguri: