Teo Trandafir, schimbare neasteptata de look in timpul emisiunii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 31 aug 2021, 06:45

Teo Trandafir si-a schimbat look-ul in direct. Vedeta Kanal D si-a surprins publicul accesorizandu-se cu un obiect neobisnuit.

Campioana olimpica la inot, Camelia Potec, a fost invitata in cadrul emisiunii “ Teo show ” pentru a vorbi despre schimbarile majore din viata ei care vor incepe imediat ce va fi aleasa presedinta federatiei de inot. In semn de recunostinta, campioana i-a daruit gazdei show-ului un cadou special: o pereche de ochelari pentru inot, sfatuind-o totodata pe Teo Trandafir sa se apuce de sport. Insa, vedeta Kanal D nu a mai asteptat sa mearga la bazin si a probat perechea de ochelari in direct. Iti place cum ii sta lui Teo?

##VIDEO83580##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.