Teo Trandafir – sedinta de shopping la mare

Editor: Alina Dirdala Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:25

Aflata la mare, la Mamaia, unde realizeaza emisiunea “Plaja lui Teo”, vedeta Kanal D Teo Trandafir a a avut parte de o sesiune de shopping memorabila.

 

Teo Trandafir – sedinta de shopping la mare
Aflata la mare, la Mamaia, unde realizeaza emisiunea “Plaja lui Teo”, vedeta Kanal D Teo Trandafir a a avut parte de o sesiune de shopping memorabila.
Concret, Teo a dorit sa isi cumpere o pereche de ghetute. Indecisa din cauza varietatii de modele si culori, vedeta a optat, in final, pentru o pereche bej-aurie. Mult mai greu a fost insa cand a vrut sa isi aleaga o bluza: “Asta nu are manuti”, a obiectat ea, stalcind intentionat, pluralul de la “manecute”, starnind rasetele vanzatoarei. “Prin
asta se vede ficatul”, s-a lamentat in fata unei bluze cam “gaurite”. Din “off”, un domn aflat in magazin i-a sugerat sa cumpere rochita pe care vedeta tocmai o luase de pe raft: “Ia-o pe asta, ca e lunga. O porti si de Revelion!”.
Teo a fost in verva si plina de umor si la magazinul de palarii. Dupa ce a probat cateva cu boruri largi (pe care ea le-a numit “ligheane”), s-a decis pentru o palarie model Audrey Hepburn, pe care, vanzatoarea, onorata si flatata de vizita, i-a oferit-o cadou.
Palaria este doar unul din lunga lista de cadouri pe care Teo le-a primit de la fanii ei:
“In general, primesc rosii, legaturi de patrunjel sau leustean, de la oamenii din piata. Eu vreau sa le cumpar, dar oamenii insista sa mi le ofere cadou. Din cauza asta nici nu mai merg la cumparaturi  - mi-e rusine sa primesc rosii de la oameni care se straduiesc sa le vanda, sa faca si ei un banut.
Azi am primit, de la oamenii de pe plaja, un pachet de cafea, o sticla de tuica de Zalau si un portret de-al meu, in creion, facut de un domn. Le multumesc!”, a povestit, amuzata, Teo, dupa ce a incheiat sesiunea de shopping.
Emisiunea “Plaja lui Teo” se difuzeaza de luni pana vineri, de la orele 16.45, la Kanal D, si este transmisa in direct de pe plaja din statiunea Mamaia.

Concret, Teo a dorit sa isi cumpere o pereche de ghetute. Indecisa din cauza varietatii de modele si culori, vedeta a optat, in final, pentru o pereche bej-aurie.

Mult mai greu a fost insa cand a vrut sa isi aleaga o bluza: “ Asta nu are manut i”, a obiectat ea, stalcind intentionat, pluralul de la “manecute”, starnind rasetele vanzatoarei. “ Prin asta se vede ficatul”, s-a lamentat in fata unei bluze cam “gaurite”.




##VIDEO117680##

Palaria este doar unul din lunga lista de cadouri pe care Teo le-a primit de la fanii ei: “ In general, primesc rosii, legaturi de patrunjel sau leustean, de la oamenii din piata. Eu vreau sa le cumpar, dar oamenii insista sa mi le ofere cadou. Din cauza asta nici nu mai merg la cumparaturi  - mi-e rusine sa primesc rosii de la oameni care se straduiesc sa le vanda, sa faca si ei un banut.
Azi am primit, de la oamenii de pe plaja, un pachet de cafea, o sticla de tuica de Zalau si un portret de-al meu, in creion, facut de un domn. Le multumesc!
”, a povestit, amuzata, Teo, dupa ce a incheiat sesiunea de shopping.  

Emisiunea “ Plaja lui Teo ” se difuzeaza de luni pana vineri, de la orele 16.45, la Kanal D, si este transmisa in direct de pe plaja din statiunea Mamaia.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.