Teo Trandafir si Constantin Iosef DIVORTEAZA! Iata care este ADEVARATUL MOTIV al despartirii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:22

Constantin Iosef si Teo s-au cunoscut in urma cu doi ani si jumatate, prin intermediul unei retele de socializare.

Dragostea i-a unit atat de tare pe cei doi incat Constantin a decis sa vina tocmai din Franta, acolo unde el locuia, in Romania, unde cei doi si-au unit destinele.

S-au casatorit pe 2 iunie, chiar de ziua lui Teo. Numai ca tot atunci s-a intamplat sa fie si sambata mortilor, ceea ce pare sa le fi adus ghinion.

Chiar daca n-au plecat in luna de miere, legatura dintre cei doi parea sa fie extrem de puternica.
Parca se sorbeau din priviri! Acum, dupa numai sase luni de casnicie, Teo Trandafir si Constantin Iosef au anuntat ca sunt in pragul divortului.

Ion Uta, tatal fostei prezentatoare TV nu tace atunci cand vine vorba de fericirea fiicei sale! El il acuza pe Constantin ca s-ar fi insurat cu Teo doar pentru banii ei, nicidecum din dragoste.

Constantin Iosef nu este la prima casatorie. El are doi copii dintr-o casnicie anterioara.
Acestia locuiesc in Franta, impreuna cu mama lor.

Chiar daca tatal ei sare la gatul lui Constantin, Teo isi apara sotul. Ea spune ca dragostea lui Constantin pentru copiii lui din Franta a fost motivul despartirii.

Teo spune ca sotul ei nu poate sta deoparte de baietii sai, asa ca au cazut de acord sa se desparta. Dupa anuntul furtunos despre despartire, atat Teo, cat si Constantin Iosef isi vad de viata lor, dar separat!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?