Teo Trandafir și Ilinca Vandici, surprinse de reacția pe care a avut-o Bianca Drăgușanu când a fost amendată cu 200 de lei: „Ce atâta caz? Mașina ta costă 250 de mii de euro”

Autor: Diana Ghita

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au vorbit despre amenda primită de Bianca Drăgușanu

Sursa: Captură KANAL D; Instagram Bianca Drăgușanu

Recent, Bianca Drăgușanu a explodat pe rețelele sociale, pentru că a primit amendă pentru o încălcare legată de parcarea bolidului său de lux.

Chiar dacă amenda a fost doar de 200 de lei, Bianca Drăgușanu a făcut o postare prin intermediul căreia a reacționat dur și a criticat sancțiunea primită din partea autorităților, al cărei temei nu îl înțelege.

Bianca Drăgușanu a primit amendă pentru parcare neregulamentară

Vedeta a postat fotografia cu amenda primită pe pagina ei personală de Instagram, mai exact la Instastory. Însă asta nu a fost tot, căci Bianca a ținut să-și exprime revolta vizavi de această întâmplare: „200 lei parcare! Japcă și tupeu ordinar!”.

Acest episod din viața Biancăi Drăgușanu a fost discutat și în cadrul emisiunii „Follow us!”, de către Ilinca Vandici și Teo Trandafir, care nu au înțeles de ce s-a supărat atât de tare vedeta pentru această mică sancțiune, având în vedere că deține un Bentley în valoare de sute de mii de euro.

Însă, cu toate acestea, prezentatoarele au înțeles de ce modelul a parcat neregulamentar, întrucât locurile de parcare din Capitală sunt foarte limitate, ceea ce le dă bătăi de cap multor șoferi, mai ales când se

grăbesc undeva.

Citește și: Bianca Drăgușanu spune că Victor Slav nu se ocupă de fiica lor așa cum ar trebui: „Dacă tu nici măcar nu o suni de bună dimineața” Care este relația dintre Sofia și tatăl ei

„S-a supărat Bianca Drăgușanu și eu n-am înțeles de ce s-a supărat. Ea are o mașină evaluată de specialiști la 250 de mii de coco.

Când ai o mașină de 250 de mii de coco ce faci cu ea? Bravo! Trebuie s-o parchezi. Ca s-o parchezi, trebuie să găsești un loc în București, ceea ce este contradicție în termeni, adică ori București, ori loc de parcare, tre' să te hotărăști”,  a spus Teo Trandafir.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Teo Trandafir și Ilinca Vandici sunt surprinse de reacția pe care a avut-o Bianca Drăgușanu când a fost amendată cu 200 de lei

Conform lui Teo Trandafir, Bianca Drăgușanu și-ar fi parcat bolidul pe locul altcuiva: „Fata a parcat mașina, se duce unde are treabă și, când se întoarce, amendă. Cât credeți? 200 de lei. Și așa s-a supărat, și așa s-a necăjit.(...) Au venit polițiștii și au verificat locurile de parcare și nu era locul ei”.

Însă, cu toate acestea, Ilinca Vandici și Teo Trandafor au fost, în continuare, confuze vizavi de reacția vedetei, întrucât situația ar fi putut avea un deznodământ mult mai rău. Spre exemplu, Ilincăi i-a fost ridicată mașina pentru că a parcat în fața porții unui centru cultural, iar procesul de recuperare a fost unul tumultuos.

Citește și: Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Ilinca Vandici:   „Păi și atunci de ce atâta caz pentru 200 de lei?”.

Teo Trandafir: „Asta te întreb. Din moment ce mașina ta costă 250 de mii de euro...”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.