Teo Trandafir si Jorge se super potrivesc... la dans! In aceasta seara, la ora 20:00, marea premiera a show-ului „Super Potriveala”, la Kanal D! Video exclusiv!

Autor: B.M.
Actualizat: 02 sep 2017, 09:01

In aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D, se va da startul celui mai asteptat show-concurs al tuturor timpurilor, „Super Potriveala”.

Concurentii vor incerca sa se potriveasca in completarea unui puzzle cu cat mai multe vedete din panelul format din sase personalitati din Romania, in fiecare editie, pentru a castiga sume de pana la 25.000 de lei.

In prima editie a emisiunii prezentata de Jorge, sase vedete alese pe spranceana vor face echipa cu concurentii dornici de castig. Teo Trandafir, What’s UP, Lora, Axinte, Andreea Tonciu si Daniel Buzdugan sunt vedetele care si-au pregatit pentru prima editie, cartonasele pe care vor scrie solutia fiecarui puzzle.

Emotiile concurentilor sunt uriase, miza fiecarei editii si runde fiind la fel de mare, intrucat cei care ajung pana in etapa finala si vor reusi sa se potriveasca cu vedeta aleasa de ei, sa castige sume impresionante de bani. Mii de lei si sanse foarte mari de castig!

De asemenea, jocul de cuvinte propus in fiecare editie a show-ului ii vor antrena pe cei aflati in fata micilor ecrane, dandu-le sanse de a afla cu ce vedeta din panel s-ar fi potrivit in completarea enunturilor.

Teo da solutia in pasi de dans

Distractia si amuzamentul pe platoul emisiunii „Super Potriveala” sunt la mare pret, intrucat unele enunturi le vor da batai de cap vedetelor, dar si concurentilor; unii dintre acestia chiar exemplifica si recreeaza 1:1 solutiile puzzleului.

Intr-una din rundele jocului, dupa ce Jorge emite enuntul pe care ar trebui sa il completeze vedetele si concurentii, Teo Trandafir simte nevoia de a-i arata prezentatorului solutia, in pasi de dans.

Nu ratati marea premiera a emisiunii „Super Potriveala”, difuzata in aceasat seara, la ora 20:00, la Kanal D! Distractia este garantata, sansele de castig sunt uriase!