Teo Trandafir: “Sunt mama singura a unui copil foarte misto”. Citeste un interviu exceptional!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 04 sep 2021, 13:05

Teo a acordat un interviu pentru Mediafax in care spune ca romancele sunt cosmopolite si mai aproape de valorile vestice, precizand insa ca nicio femeie nu se simte cu adevarat implinita.

Teo Trandafir vorbeste in interviul acordat MEDIAFAX cu prilejul zilei de 8 martie despre trasaturile care definesc femeile romane, despre femeile pe care le admira, dar si despre principala trasatura care o defineste ca femeie.

Prezentam interviul acordat MEDIAFAX de Teo Trandafir:

Reporter: Cum ati descrie femeia in trei cuvinte?

Teo Trandafir: Femeia trebuie sa fie consecventa ei, trebuie sa fie fragila cu limite si trebuie sa fie rezonabila.

Femeia este cea care dupa parerea mea aduce un pic de echilibru in familie, este cea care in momentul in care barbatul ei, daca e intr-adevar barbatul ei, este intr-o situatie dificila, este cea care intelege si sustine. Este cea care incearca la randul ei sa isi creeze si sa-si cladeasca o cariera proprie, fara sa ii incomodeze, pentru ca barbatii, in ciuda fortei lor, sunt un pic orgoliosi cand este vorba despre carierele noastre.
Ar trebui ca ele sa fie delicat impuse in familie.

 

Rep.: Dar romancele? Cum le-ati descrie?

T. T.: Romancele de acum 50 de ani mergeau pe sistemul daca nu bea si nu ma bate e bine sau chiar daca ma bate, mai dau o tura de casa si voi vedea cum voi face. Acuma mi se pare ca sunt mult mai cosmopolite si mai aproape de valorile vestice.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rep.: Care este principala trasatura care va defineste ca femeie?

T.

T.: Disperarea. Sunt un om disperat.

 

Rep.: In ce sens, de ce spuneti asta?

T. T.: Sunt mama singura a unui copil foarte misto. Si la mine miza e uriasa. Eu trebuie neaparat sa mai traiesc sase ani, chestie la care nu toata lumea se gandeste. La mine este obligatoriu sa traiesc sase ani de acum incolo.

Obligatoriu. Sa mai trebuiasca sa traiesti sase ani este destul de complicat. Oamenii se gandesc in general: "Am tot timpul din lume". Eu ma gandesc: "Da Doamne’ sa mai am sase ani!".

Urmareste in intregime interviul pe Mediafax.ro

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.