Teo Trandafir: ”Vorbesc cu Dumnezeu aproape în fiecare zi”

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:22

Într-un interviu mai sincer ca oricand, Teo a povestit despre relatia frumoasă pe care o are cu fiica ei, despre divinitate si opinii, dar si despre actul de eroism de a face în zilele noastre emisiuni de divertisment de calitate.

Unde ai ales să iti petreci concediul in această vara?

În frumosul Bucuresti. Am activat în alte proiecte pentru care nu gasesc timp altfel decat în vacanta. (zambeste)

Odată cu venirea toamnei a reinceput nu doar „Teo Show”, ci si un nou an scolar pentru Maia (12 ani). Cum au decurs pregatirile cu rechizite si manuale?

Maia este un copil mare.

Nu îi mai cumpar eu caiete ca in clasa I. Maia are regulile ei, legile ei, orele ei, Stie cate caiete ii trebuie. Astăzi a mers să îsi cumpere niste caiete cu spiră din nu stiu ce model, care au nu stiu ce copertă cartonată, îi trebuie pentru Geografie. Este un copil de nota maximă, a terminat a VI-a cu 9.75, nu mai stau eu să-i cumpăr caiete. Serios!

În calitate de parinte, dar si ca profesor, pentru că ai experientă si in această privinta, cum ti se pare actualul sistem romanesc de învatamant?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu

stau sa judec. In afara de faptul ca profesorii sunt atat de prost plătiti incat sunt umiliti de elevii care sunt mai bine îmbrăcati si vin cu niste masini si niste bijuterii de îti cade capul, mie mi se pare foarte ciudat că nu se mai poartă uniforma în scoli. Primul aspect: mi se pare discriminatoriu între copii, care se judecă între ei după haine. Apoi, profesorii insisi care vin la clasă în fata unor copii care poartă pe ei ni?te mii de euro, doar pentru că pot.
Alt lucru care mie mi se pare foarte ciudat este că numai în anumite ?coli copiilor li se iau telefoanele înainte de ore, altfel ei au acces la telefon în timpul orelor.

Maia este înscrisă la o ?coală de stat sau una particulară?

Citeste mai multe pe libertateapentrufemei.ro!