Teo, uimita de ce a auzit intr-o toaleta! "Femeile sunt NEBUNE"

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:03

In debutul acestei editii, Teo a povestit o intamplare care a amuzat-o teribil.

"Am ajuns la concluzia ca femeile au nevoie de barbati pentru stabilitate, pentru ca acestia aduc in viata lor bucurie, copii, forta. Dar cel mai important este ca femeile au nevoie de barbati ca sa inteleaga cat sunt de nebune. Locurile unde femeile sunt nebune cel mai adesea sunt rezervate lor, femeilor, si atunci barbatii nu pot intra in ele ca sa le explice cat sunt de nebune. De aceea m-am inventat eu", a spus Teo.



Ea a continuat si a povestit ce a patit astazi la toaleta.

"Astazi m-am dus la toaleta. Din intimitatea mea ascultam ce isi vorbeam doua femei aflate in toaleta mare la oglinda. Citez: "mai strange putin!". "Treci la urmatoarea gaura!". La un moment dat au spus: "nu mai are gaurica!". Ele nu stiau ca eu sunt in cabina mea, si eu ascultam cu borcanul la usa.
M-am bucurat, am zis ca ce avem noi aici? Am iesit dupa un timp. Erau doua fete care isi cumparasera hainele si isi probau jeansii, vorbele se refereau la o curelusa. Astea sunt femeile! Sunt convinsa ca, daca langa mine ar fi fost un barbat care sa auda discutia, ar fi inteles acelasi lucru pe care l-am inteles si eu".

Urmariti momentul in materialul de mai jos:
##VIDEO108687##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.