Teo, un adevarat Chef pentru fiica ei, Maia

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 aug 2021, 15:50

Teo Trandafir, pezentatoarea emisiunii “Teo SHOW” de la Kanal D, este un adevarat Chef pentru fiica ei, Maia. Omul de televiziune se metamorfozeaza in bucatar desavarsit atunci cand trebuie sa isi rasfete fetita cu delicii culinare.

Omul de televiziune se metamorfozeaza in bucatar desavarsit atunci cand trebuie sa isi rasfete fetita cu delicii culinare. “Maia este innebunita dupa ficatul de pui preparat de mine, dupa reteta bucatarului Gheorg, bunul meu prieten”, a spus Teo. Pentru cei care vor sa incerce preparatul care a cucerit-o pe Maia, Teo ne-a oferit reteta:

Ficatul proaspat de pui (cantitate: o casoleta) se curata bine.

Intr-o oala cu putina apa se pun rosii rase, mirodenii si ce mai doreste fiecare gospodina. Cand apa clocoteste, se pune ficatul si se acopera oala. Dupa maximum 3 minute si jumatate, se ia oala de pe foc. Se incearca o racire fortata, punand vasul pe ceva rece. Apoi se adauga ulei de masline, usturoi, verdeate etc. Rosiile se lasa la fiert pana cand scad. Secretul acestei retete este ca ficatul sa fiarba innabusit si intr-un timp foarte scurt.
Se serveste cu garnitura de pilaf.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: