TEO: "Va iubesc si n-am nicio jena sa marturisesc acest lucru!". Vezi la cine se refera

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Teo a deschis emisiunea de astazi cu niste marturisiri emotionante!

"Am o frustrare de ceva vreme: oamenii nu isi mai spun lucruri, nu se mai imbratiseaza, nu isi mai marturisesc, pentru ca este oarecum jenant si le este rusine. Vorbeam ieri cu Rita Muresan despre faptul ca poti sa spui Te iubesc fara jena de a fi interpretat gresit, fara jena de a fi considerat ciudat. Am facut emisiunea de astazi ca sa va spun asta si ca sa spun ca va iubesc si ca n-am nicio jena sa marturisesc acest lucru.

Daca as putea sa va iau in brate si sa va strang la piept, n-as ezita o clipa sa o fac".

"Mi-am pus ochelari pentru ca am jelit mult in ultima vreme. Am jelit pentru ca mi-am dat seama ca asta e adevarul: ca ne iubim fara sa marturisim, si unii dintre noi murim. Nu-i pacat sa n-o spunem de fiecare data?"
##VIDEO81612##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.