Teo, VIZIBIL AFECTATA la inceputul emisiunii! Vezi ce i s-a intamplat

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 18:48

In debutul acestei editii, Teo Trandafir a afisat o alta imagine decat cea cu care sunt obisnuiti telespectatorii.

Vizibil afectata de moartea Marioarei Murarescu, vedeta nu a mai inceput emisiunea cu povestirile savuroase si glumele cu care ne-a obisnuit.

"Se intampla adesea sa ne incurce genericele, pentru ca noi le imaginam pentru zile in care sa va facem sa zambiti. Adica ati venit de la serviciu, va asezati pe un fotoliu si va uitati la TV. "Ne distram cu totii la Teo" nu prea e cazul, in conditiile in care toti invitatii mei vin de la un eveniment teribil de nefericit pe care ni l-am fi dorit nestiut vreodata", a spus Teo.



Ea a marturisit ca nu a crezut in niciun moment ca Marioara Murarescu va pierde lupta cu cancerul.

"Stiam, desigur, ca Marioara Murarescu nu este in cea mai fericita stare dar, personal, am stiut ca scapa. Eu stiind ce mi s-a intamplat mie, si vazand aceleasi lucruri in fata mea, eram convinsa ca scapa, pentru ca nu avea cum altfel, probabil pentru ca mintea mea nu ma ducea.
Nici acum nu ma duce! Daca va puteti imagina, eu nu am inteles informatia. Ma trezesc in fiecare dimineata si primul lucru la care ma gandesc este sa ii dau un telefon", a adaugat Teo.

Urmariti intreg momentul in materialul de mai jos:
##VIDEO101132##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.