Teodora a chemat un concurent neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Propunerea care a lăsat-o mască pe concurentă: „Ne cerem acasă amândoi?”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 06 sep 2024, 17:30

Pe cine a invitat Teodora în camera roșie

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de vineri, 6 septembrie, a emisiunii „Casa iubirii”, Teodora l-a chemat pe Moldo în camera roșie, iar acesta a fost surprins de alegerea fetei, întrucât au încheiat recent cunoașterea.

Teodora l-a chemat pe Moldo în camera roșie pentru a purta o discuție prietenească și pentru a-i cere, totodată, câteva sfaturi în legătură cu situația în care se află cu Robi, întrucât nu simte nimic pentru el.

Ce i-a spus Teodora lui Moldo, când a intrat în camera roșie

Concurenta de la „Casa iubirii” a intrat foarte binedispusă în camera roșie, iar în timp ce îl aștepta pe Moldo a început să cânte câteva versuri dintr-o piesă de dragoste, însă aceasta a explicat, ulterior, că doar are o stare

de bine: „Mă simt cu capu-n nori atunci când te privesc, nu știu ce-i cu mine, cred că mă îndrăgostesc. Nu mă îndrăgostesc, nu înțelegeți greșit, dar am o stare și o energie foarte bună”.

Ulterior, Moldo a intrat în camera roșie, iar în momentul în care a văzut că Teodora a fost cea care l-a chemat a fost puțin confuz.

Moldo: „Ce vrei de la viața mea, femeie?”.

Teodora: „Cum adică ce vreau de la viața ta?”.

Moldo: De ce m-ai chemat? Ce vrei? Nu mă lași în pace să-mi văd de viața mea deloc”.

Teodora: „Îmi face plăcere să stau de vorbă cu tine”.

Citește și: Moldo și Teodora se decid să pună capăt cunoașterii: „Simt că ne-am răcit” Concurentul bănuiește că Teodora îl simpatizează pe Robi

După ce concurenții s-au așezat pe canapea, Moldo nu s-a putut abține și a întrebat-o de Robi. Însă Teodora nu a putut să-i ofere un răspuns concret despre situația dintre ei doi, întrucât nu simte nimic pentru el: „Mi se pare că se plusează foarte mult cu mine și cu Robi, dar eu n-am nimic cu Robi”.

După ce a auzit răspunsul brunetei, Moldo a început să fie mai încrezător: „Păi eu sunt conștient că tu nu poți să treci peste mine și a fost ce a fost”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Ce propunere i-a făcut Moldo Teodorei

Ulterior, Teodora i-a amintit concurentului de planurile de viitor pe care și le făcuseră împreună, cât timp au fost în cunoaștere, iar acesta s-a arătat dispus să le pună în aplicare,

în afara „Casei iubirii”. În mod surprinzător, ideea lui Moldo i-a surâs tinerei.

Moldo: „Ce vrei să facem? Ia spune-mi, ne cerem acasă amândoi?”.

Teodora: „Haide!”.

Însă, Teodora pare să fi dat acest răspuns în glumă, întrucât, după aceea, i-a cerut lui Moldo sfaturi în legătură cu situația în care se află cu Robi, iar concurentul i-a spus că cel mai bine este să-și asculte inima.

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Teodora și Casian. Un nou cuplu va lua naștere în „Casa iubirii”? Primele declarații: „Mi-am dat seama că îți e drag de mine”

Moldo: „Te îndrum să faci ceea ce simți tu”.

Teodora: „Dar eu nu simt să fac ceva anume. (...) Mi se pare prea repede ca să simt ceva acum”.

Moldo: „Dacă nu este focul de la început, este foarte greu după să vină pe parcurs”.

Urmăriți momentul integral în materialul video de mai jos: