Teodora a dat cărțile pe față în privința lui Antoni: „Nu vreau să se discute asta aici”. Ce decizie a luat bruneta

Autor: Diana Bostan

Continuă discuțiile dintre Teodora și Antoni de la ”Casa iubirii”.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Discuțiile dintre Antoni și Teodora au continuat și-n ediția de azi, 14 august, a emisiunii ”Casa iubirii”. Iată ce au avut să-și spună cei doi!

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, Teodora a ținut să explice motivul pentru care a izbucnit în lacrimi. Aceasta le-a cerut fetelor, dar și băieților să nu-l mai aducă pe Antoni în discuție.

Citește și: Casian recunoaște ce părere are despre Rebecca! „Nu-mi găsesc cuvintele s-o descriu...”. Aflați cum reacționează Antoni în episodul din „Casa iubirii” de miercuri, 14 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Teodora a explicat motivul pentru care a izbucnit în lacrimi 

Bruneta a ținut să menționeze faptul că se simte mai bine și că plâns pentru faptul că nu este înțeleasă de unii concurenți. Aceasta a mărturisit că este dezamăgită de Antoni pentru modul în care acesta a pus problema și pentru că ar fi spus că ea ar fi atrasă de el în proporție de 30%.

Teodora: Faptul că eu am plâns, nu am plâns pentru că sunt alintată și nu pot să țin piept unor discuții. Am plâns pentru că am realizat că nu vă puteți da seama cum sunt eu, ce simt eu, cum gândesc. Sunt convinsă și sunt conștientă că nu pot avea încredere în orice discuție și nici nu-mi doresc asta, dar în discuția de ieri a fost cuvântul lui Antoni împotriva cuvântului celorlalți.

Citește și: Teodora a izbucnit în lacrimi în momentul în care Andreea Mantea l-a adus în discuție pe Antoni: „Asta e foarte mult pentru mine”. Care este motivul

Concurenta le-a cerut tuturor să nu mai aducă în emisiune acest subiect și își dorește ca ea și Antoni să aibă o relație bazată pe colegialitate și respect.

Antoni: Tu crezi că ție ți-am lipsit respect până acum?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Teodora:  Nu am înțeles nici eu unele lucruri. Că te vreau 30%. Eu știu că tu mă cunoști cât de cât, și știi cum mă manifest când am drag și când îmi place.

Robi susține că fetele au lăsat unele lucruri de interpretat

Antoni a dezvăluit faptul că s-ar putea înțelege bine cu Teodora și că în opinia lui, aceasta îl place mai mult pe Moldo.

Concurentul susține că fetele au lăsat anumite lucruri de interpretat în ceea ce privește motivul pentru care Teodora nu și-a dorit ceva mai mult cu el în afara casei, dar că el este împăcat cu acțiunile sale.

Antoni: Dar acel 30% nu înseamnă că tu mă placi sau că trebuie să faci gesturi. Mie mi se pare că sunt o persoană cu care te înțelegi bine. Au fost niște chestii în trecut și nu s-a concluzionat nimic. N-aș fi putut să zic 0%. Pe lângă data aia în care ne-am văzut, au existat mai multe apeluri. Dacă ar fi să mă întrebi pe mine, eu cred că îți place mai mult de Moldo.

Citește și: Rebecca l-a dat uitării pe Antoni după venirea lui Casian: „Transmite bărbăție”. Cum va reacționa concurentul

Robi a ținut să menționeze că și lui i s-a părut că Julia și unele fetele au lăsat discuția în aer, lăsând mai multe lucruri de interpretat. Cu toate acestea, Teodora i-a cerut Juliei să nu continue cu acest subiect, fiind un subiect care nu-i face plăcere, însă nu este nimic grav.

Robi: Fetele au lăsat de interpretat în ultimul episod. Julia a spus că nu se poate vorbi la televizor. Mie mi-a lăsat de înțeles că s-a vorbit ceva pe la hotel.

Teodora: Nu vreau să se discute asta aici. Este subiectul meu și nu vreau să se discute asta aici. Nu pică deloc Antoni aiurea. Nu este nimic atât de grav.

Aici puteți urmări momentul din ediția de miercuri, 14 august: