Teodora a îmbrăcat rochia de mireasă! Imaginile cu concurenta de la „Casa iubirii” care au pus internetul pe jar

Autor: Diana Ghita
teodora casa iubirii in rochie de mireasa Foto(4)

Teodora s-a filmat în rochie de mireasă

Sursa: Instagram teodora_banica

Recent, Teodora, una dintre concurentele de la „Casa iubirii” de la Kanal D, a făcut senzație la un târg de rochii de mireasă și de ocazie. Aceasta s-a filmat în timp ce a probat mai multe ținute superbe care i-au pus în valoare frumusețea.

Teodora a postat pe contul ei de Instagram un videoclip în care a probat patru ținute. Printre rochiile pe care concurenta de la „Casa iubirii” le-a îmbrăcat s-a numărat și una de mireasă, care a atras atenția tuturor.

Imaginile cu Teodora în rochie de mireasă au pus internetul pe jar

Rochia de mireasă i-a pus în valoare grația și delicatețea Teodorei. Această rochie spectaculoasă, cu trenă și un design sirenă, a subliniat silueta perfectă a Teodorei.

Materialul strălucitor și corsetul detaliat au adăugat un plus de rafinament. Teodora a arătat ca o adevărată prințesă, iar fiecare detaliu al rochiei i-a pus în valoare fizicul de invidiat.

De asemenea, Teodora a încercat și o rochie de seară vibrantă, de un roz aprins. Această rochie, cu un design îndrăzneț și modern, a scos în evidență personalitatea ei plină de viață. Decolteul adânc și croiul care urma linia corpului au accentuat feminitatea tinerei.

Despicătura îndrăzneață de pe picior și detaliile elegante ale mânecilor au adăugat un plus de sofisticare ținutei. Pantofii albi, simpli, au completat foarte bine această ținută, fără a distrage atenția de la rochia spectaculoasă.

Citește și: Alexandra nu mai suportă apropierile dintre Gagea și Teodora! Ce gest a făcut concurenta de la „Casa iubirii” pentru a-i separa pe cei doi

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Teodora a demonstrat la acest târg că este capabilă să poarte cu eleganță și grație atât rochii de mireasă, cât și rochii de seară. Fiecare ținută a scos în evidență trăsăturile sale distinctive: silueta zveltă, grația naturală și încrederea în sine. Alegerea rochiilor și felul în care le-a purtat au reflectat nu doar gustul său rafinat, ci și abilitatea de a se adapta la diferite stiluri și ocazii.

Cum au reacționat internauții când au văzut-o pe Teodora în rochie de mireasă

Printre ținutele îmbrăcare de concurenta de la „Casa iubirii” s-au numărat și o rochie roșie lungă, despicată pe picior, decorată cu paiete și pene, dar și o rochie bej, din tull, cu sclipici.

Participarea Teodorei la acest târg nu a fost doar o demonstrație de modă, ci și o reconfirmare a faptului că este o prezență captivantă atât pe micul ecran, cât și în viața reală.

Fanii ei din online au fost încântați să o vadă în respectivele rochii și nu au întârziat din a o complimenta.

Citește și: Teodora, noua concurentă de la “Casa iubirii”, este o cunoscută tiktokeriță. Frumoasa brunetă și-a cucerit urmăritorii prin vocea și mișcările sale: „Antoni este pentru tine”

„Ești foarte frumoasă/ Strălucești așa tare, și tu și rochiile de pe tine/ Teodora, ești o prințesă superbă!!!/ Cumva Barbie de România??/ E ilegal să fii așa frumoasă/ Perfectă/ Superbă”, sunt

câteva dintre comentariile la postarea Teodorei.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de 𝑻𝑬𝑶𝑫𝑶𝑹𝑨 (@teodora_banica_)