Teodora a izbucnit în lacrimi în momentul în care Andreea Mantea l-a adus în discuție pe Antoni: „Asta e foarte mult pentru mine”. Care este motivul

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 13 aug 2024, 19:03

Teodora a izbucnit în lacrimi.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Teodora a izbucnit în lacrimi în ediția de marți, 13 august, a emisiunii ”Casa iubirii”. Iată care a fost motivul!

Sătulă de speculații și de săgețile aruncate de Rebecca, Teodora a izbucnit în lacrimi. Concurenta susține că s-a săturat să tot repete faptul că nu simte nimic pentru Antoni, iar acest subiect să tot fie redeschis de Rebecca.

Citește și: Rebecca l-a dat uitării pe Antoni după venirea lui Casian: „Transmite bărbăție”. Cum va reacționa concurentul

Teodora de la ”Casa iubirii” a izbucnit în lacrimi

După ce Rebecca și Patrick au speculat faptul că Teodora ar avea ceva mai mult pentru Antoni, concurenta a izbucnit în lacrimi. Aceasta a mărturisit că nu are nimic pentru Antoni  și că acest subiect a fost adus de prea multe ori în emisiune.

Citește și: Bogdan a spus adevărul despre Rebecca după eliminarea din “Casa iubirii”: „Nu mai dorm nopțile”. De cine și-ar fi dorit să se apropie fostul concurent

Teodora a afirmat că, dacă ar fi avut sentimente, ar fi făcut tot posibilul să arate acest lucru și să-i atragă atenția lui Antoni.

Teodora: Este un subiect foarte inconfortabil pentru mine. Eu efectiv nu am nicio treabă cu băiatul ăsta și mi se pare că sunt anumite...nu știu cum să vă zic. Nu voiam deloc să plâng aici, dar mi se pare că a fost adus de atâte ori subiectul aici.

Încă nu se clarifică faptul că eu nu am nimic pentru el. Nu am nimic pentru el. Dacă aveam, vă spun cu mâna pe inimă, că veneam și făceam tot posibilul ca măcar să-i arăt că eu am ceva pentru el. Dar asta e foarte mult pentru mine.

Rebecca susține în continuare că Teodora are ceva pentru Antoni

Văzând starea în care se află Teodora, Rebecca a sfătuit-o să nu pună la suflet aceste comentarii dacă ea susține că nu are nimic pentru Antoni.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Rebecca: Teodora, îmi pare rău. Dacă tu știi că nu e așa, nu te consuma pe ceea ce zicem noi.

În viață poate vei mai întâlni oameni care nu sunt de aceeași părere cu tine, dar asta nu înseamnă că trebuie să te lași consumată.

Citește și: Rebecca recunoaște că este atrasă de Casian! „Îmi place foarte mult...”. Aflați cum va reacționa Antoni marți, 13 august, în noul episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Teodora susține că acest subiect o consumă deoarece nu poate dovedi că între ea și Antoni nu a fost nimic mai mult și că totul s-a rezumat la o situație pe care nu a putut-o dezvolta din cauza incompatibilității. Cu toate acestea, Antoni susține că Teodora are ceva pentru el în proporție de 20-30%.

Antoni: Nu cred că Teodora nu vine a mine de frica unui refuz, cred că pur și simplu nu simte. Eu cred că Teodora ar face în totalitate ce ar simți aici. Eu cred că 20-30% simte și 70% nu simte.

Fiind interesat de Teodora, Moldova și-a spus părerea cu privire la această situație. Concurentul susține că Antoni s-ar fi îndreptat spre Teodora dacă nu era situația cu Rebecca.

Moldo: Eu mi-am spus părerea după ce s-a oprit conexiunea. Eu sunt de părere că lui Antoni îi pare rău de situația cu Rebecca și cred s-ar fi îndreptat spre Teodora dacă nu era situația care s-a întâmplat între ei.

Aici puteți viziona momentul din ediția de marți, 13 august, a emisiunii ”Casa iubirii”: