Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Teodora surprinde cu băiatul pe care alege să-l cheme în camera roșie.

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Teodora surprinde cu alegerea băiatului pe care-l cheamă la camera roșie. Oare să fie vorba despre Robi, concurentul cu care și-a petrecut clipe tot mai apropiate?

Citește și: Rebecca, dezamăgită de gestul lui Antoni! „Mințiți amândoi! Antoni, nici nu am cuvinte oricum!” Ce reacții s-au declanșat în casa băieților

Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie

În episodul de mâine, 6 septembrie 2024, Teodora este surprinsă din nou în compania lui Robi. De data aceasta, bruneta îi mărturisește concurentului că nu are o părere rea despre el. Într-un joc de tachinare, Robi spune că, de fapt, ea sigur are o părere rea despre el și toată lumea știe asta. Teodora ține să-l contrazică și să-i spună că dacă avea o părere proastă despre el nu s-ar fi aflat la această masă, în timp ce Robi continuă tachinările și-i spune că ar

fi stat cu el la masă chiar dacă ar fi avut o părere proastă despre el. 

Citește și: Gagea a chemat-o pe Alexandra în camera roșie, pentru a afla ce anume a făcut-o să plângă! „Nu știu ce mai simți și cât mai simți!” De ce a început concurenta să se îndoiască de sentimentele partenerului ei

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Vine momentul ca fetele să cheme băieți în camerele roșii, astfel că în momentul în care Teodora ajunge în fața camerei cheamă un tânăr neașteptat. De asemenea, melodia pe care o fredonează le dă de gândit atât fanilor, cât și concurenților din „ Casa iubirii ” care privesc imaginile.

„Aș vrea să vină dragul meu prieten, să mă vadă drăguță, așa! Mă simt cu capu-n nori atunci când te privesc, nu știu ce-i cu mine, cred că mă îndrăgostesc (n.r.:

fredonează versurile unei melodii)”, sunt declarațiile Teodorei.

Ce se întâmplă mai departe și cine este cel pe care Teodora l-a chemat în camera roșie aflăm vineri, 6 septembrie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!